Nagyon sokan szeretik az olyan filmeket vagy sorozatokat, melyek igaz történet alapján készültek. Egy ilyen széria érkezik ma este az AXN-re, hiszen az Életfogytig ügyvéd (For Life) sztoriját is valós események ihlették. Az Isaac Wright nem mindennapi életét feldolgozó sorozat ma este 22:05-kor mutatkozik be a csatornán és minden hétfőn, ugyanebben az időpontban fog jelentkezni új epizóddal.

Kilenc évvel azután, hogy ártatlanul életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélték Aaron Wallace-t, a 42 éves férfi megszerzi ügyvédi diplomáját a börtönben. Megfogadja, hogy bebizonyítja saját ártatlanságát és közben jogi segítséget nyújt rabtársainak is. Az újdonsült ügyvéd megkapja első ügyét, tárgyalótermi ellenfele pedig nem más, mint az a Dez O’Reilly, aki őt is a rácsok mögé juttatta.

A sorozat főszereplője Nicholas Pinnock, akit a Marcella és a Képmás című szériákból ismerhetnek a nézők. Feltűnik a produkcióban a Trónok harcában Homok Ellariát és a Rómában Niobét alakító Indira Varma és a Jokerben szereplő Glenn Fleshler is. Az Életfogytig ügyvéd írója a Nyomtalanul készítője, Hank Steinberg. A történet Curtis „50 Cent” Jacksont is megihlette, aki producerként és mellékszereplőként is részt vett a munkálatokban.

hirdetés

Amerikában 2020 februárjában indult a széria vetítése az egyik legnagyobb országos csatornán, az ABC-n. A tengerentúlon már képernyőre került a sorozat 2. szezonja is. Vajon Aaron Wallace képes lesz bebizonyítani ártatlanságát és kijutni a börtönből? Megnyerheti első ügyét? Kiderül mától hétfő esténként az AXN-en!

(A cikket a Sony Pictures Television támogatta.)

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban