Június végén megírtuk, hogy számos saját gyártású tartalom – köztük A besúgó is – eltűnt az HBO Max kínálatából. Néhány nappal később azt is nyilvánosságra hozták, hogy Magyarországon és a legtöbb európai országban is felhagy a tartalomgyártással az HBO Max. Később kiderült, hogy leállítják az streaming szolgáltató globális bevezetését is.

hirdetés

Nyílt titok volt, hogy ez amiatt történik, mert az áprilisban létrejött Warner Bros Discovery összeolvasztja az HBO Max-ot és a Discovery+-t. Most pedig megérkezett a hivatalos bejelentés is. A The Hollywood Reporter beszámolója szerint David Zaslav, a cég vezérigazgatója csütörtökön megerősítette, hogy a két streaming szolgáltató egyesülni fog.

Egyelőre még nem tudni, hogy mi lesz az új platform neve, mint ahogy azt sem, hogy pontosan mikor vezetik majd be. Zaslav elmondta, hogy az új streaming szolgáltató Amerikában várhatóan 2023 nyarától lesz elérhető, ezt követően pedig Latin-Amerikában indul majd el. Európába a tervek szerint 2024-ben érkezhet meg. A cégnél úgy számolnak, hogy az új platform 2025-re 130 millió előfizetővel rendelkezik majd. A vezérigazgató azt is elárulta, hogy a szolgáltatás elérhető lesz reklámos és reklámmentes verzióban is.

hirdetés

13 új sorozat, vagy friss évad érkezik júniusban a Netflixre

20. heti nézettség - Egy hét alatt közel felére esett a Tippelj és vidd el! nézőszáma

Új csatornára és éjszakai időpontra kerül a TV2 Csoport egyik török sorozata

A Szerencsekerék új adásai helyett ismétlések láthatóak a TV2-n

Fellebbez az RTL a Fővárosi Törvényszék ítélete ellen a Celeb vagyok, ments ki innen ügyében

Ezek a legnagyobb újdonságok, amelyek júniusban érkeznek a SkyShowtime-ra