Június végén megírtuk, hogy számos saját gyártású tartalom – köztük A besúgó is – eltűnt az HBO Max kínálatából. Néhány nappal később azt is nyilvánosságra hozták, hogy Magyarországon és a legtöbb európai országban is felhagy a tartalomgyártással az HBO Max. Később kiderült, hogy leállítják az streaming szolgáltató globális bevezetését is.

Nyílt titok volt, hogy ez amiatt történik, mert az áprilisban létrejött Warner Bros Discovery összeolvasztja az HBO Max-ot és a Discovery+-t. Most pedig megérkezett a hivatalos bejelentés is. A The Hollywood Reporter beszámolója szerint David Zaslav, a cég vezérigazgatója csütörtökön megerősítette, hogy a két streaming szolgáltató egyesülni fog.

Egyelőre még nem tudni, hogy mi lesz az új platform neve, mint ahogy azt sem, hogy pontosan mikor vezetik majd be. Zaslav elmondta, hogy az új streaming szolgáltató Amerikában várhatóan 2023 nyarától lesz elérhető, ezt követően pedig Latin-Amerikában indul majd el. Európába a tervek szerint 2024-ben érkezhet meg. A cégnél úgy számolnak, hogy az új platform 2025-re 130 millió előfizetővel rendelkezik majd. A vezérigazgató azt is elárulta, hogy a szolgáltatás elérhető lesz reklámos és reklámmentes verzióban is.

Bejelentették a Dancing with the Stars 3. évadának versenyzőit és új zsűrijét

Premierözön: 18 film kerül fel augusztusban a Netflixre

Autóbalesetben elhunyt a Magnum sztárja

Vadonatúj előzetest kapott a Sztárban sztár leszek 3. évada

Keanu Reeves lesz a főszereplője Scorsese és DiCaprio vadonatúj sorozatának

Vadonatúj és legendás filmek – ezeket ajánljuk nyárra az HBO Max kinálatából (x)