Szeptember 16-tól, hétfőtől megváltozik az RTL+ legnagyobb csomagjának neve. Jelenleg három csomagra lehet regisztrálni, az RTL+ Light teljesen ingyenes, csupán regisztrációhoz kötött, az RTL+ Active az RTL csatornával rendelkező kábelelőfizetők nagy részének érhető el, míg a simán csak “RTL+” a fizetős, hagyomány streaminghez hasonló csomag. Itt érhető el a legtöbb tartalom, illetve ennek elérésével nézhető a BL is. Ez utóbbi nevét változtatja meg a médiavállalat “RTL+ Prémium” névre, ami azért is lehet hasznos, mert jobban meg lehet majd különböztetni a csomagok neveit. Részletek az RTL közleményében:

hirdetés

2024. szeptember 16-tól az RTL streamingszolgáltatás legmagasabb, előfizetéses csomagja új nevet kap, és RTL+ Premium néven lesz elérhető. Az RTL+ Light és az RTL+ Active nevei változatlanok maradnak.

Az RTL+ Premium exkluzív és prémium tartalmakhoz biztosít hozzáférést, a szeptember 17-én induló UEFA Bajnokok Ligáját is csak az RTL+ Premium előfizetői élvezhetik: a szurkolók korábban soha nem tapasztalt szabadságot kapnak azzal, hogy maguk választhatják ki, mely mérkőzést tekintik meg, hiszen a szezon csaknem az összes, összesen 192 mérkőzése a platformra kerül, mindegyik magyar kommentárral és a televízión korábban nem tapasztalt képminőségben.

Az RTL+ Premium előfizetői emellett hétről hétre a már jól megszokott streaming-tartalmakhoz is hozzáférhetnek. A folyamatosan bővülő tartalmi kínálatban számos nagysikerű sorozat – köztük az RTL saját gyártású szériái –, Magyarországon kizárólag az RTL+ Premium kínálatában elérhető sorozatpremierek – így például a Zorro legújabb feldolgozása, világsztárok főszereplésével készült mozisikerek, az ismeretterjesztő szekcióban az On The Spot alkotásai mellett A 20 nap Mariupolban című Oscar-díjas dokumentumfilm is megtekinthető. A skandináv krimik rajongóit az ősz folyamán egy sötét hangulatú finn sorozat premierje is várja majd.

Ezen felül az RTL+ Premium előfizetők bizonyos lineáris televíziós tartalmakhoz is korábban vagy exkluzív módon férhetnek hozzá. A vasárnap esténként a televíziós nézettségben is rekordokat döntögető Sztárboxot például online csak az RTL+ Premium előfizetők követhetik élőben.

A névváltással egy időben az RTL+ Premium előfizetés ára is emelkedik: szeptember 16-tól a havi díj bruttó 2990 Ft-ra módosul. Azon felhasználók, akik szeptember 15-ig regisztrálnak, még 1990 Ft-os áron vehetik igénybe a szolgáltatást*. A szeptember 16. után indított havi előfizetések már a megemelt 2990 Ft-os áron lesznek elérhetők.

Azok számára, akik hosszú távon szeretnének megtakarítani, érdemes az éves előfizetést választaniuk, amely szeptember 15-ig mindössze 15 920 Ft-ért érhető el. Ez 12 hónapnyi hozzáférést biztosít az RTL+ Premium teljes tartalmi kínálatához, beleértve a 2024/25-ös UEFA Bajnokok Ligája legjobb mérkőzéseit magyar kommentárral. Szeptember 16-tól az RTL+ Premium éves előfizetés ára 23 920 Ft-ra emelkedik.

A már korábban előfizetett* felhasználóknak semmi teendőjük nincs, előfizetésük automatikusan átvált az új RTL+ Premium csomagra, sőt azt a jövőben is változatlan feltételekkel élvezhetik.

*A 2024. szeptember 15. napjáig létesített előfizetések díját a 2024. szeptember 16. napjától érvényes áremelés nem érinti, a díjak esetleges későbbi módosítására az ÁSZF irányadó. Az éves előfizetés minimum további 1 évre változatlan áron újul meg. Az előfizetés lemondásig automatikusan megújul (havi előfizetés esetén havonta, éves előfizetés esetén évente). Részletek: rtlplusz.hu/premium

hirdetés

Vadonatúj német orvosi sorozat indul október elején a TV2 Csoport egyik csatornáján

Nem az előre tervezett időpontban lesz látható Sváby András vadonatúj utazós realityje a VIASAT3-on

Fontos információ érkezett a Trónok harca egyik új spinoffjával kapcsolatban

Megvannak a Hypwriter, a Paprika Studios és az RTL közös sorozatötlet pályázatának döntősei

3 új szereplő csatlakozott a Bridgerton család 4. évadához

Leleplezték az idei Dancing with the Stars premierdátumát, zsűrijét és versenyzőit