Pénteken 35 adás és 7 hét után véget ért az RTL Magyarország egyik legnagyobb őszi műsora, a Survivor. Emiatt október 18-tól, hétfőtől jelentősen megújul az RTL Klub esti műsorstruktúrája. A főműsoridőben lesz olyan program, ami rövidebb adásokkal folytatódik, lesz ami korábbra kerül és az egyik legjobban várt reality pedig új évaddal tér vissza. Lássuk a részleteket!

Hétfőtől a Fókusz továbbra is 18:55-kor fog kezdődni, de valamivel rövidebb lesz. A bruttó (reklámokkal együtt számolt) műsorideje nagyjából 10 perccel lesz kevesebb, így több hónap után újra 1 óránál rövidebb lesz. A Keresztanyu az eddigi 20:00-ról 10 perccel korábbra kerül és már 19:50-től látható lesz. A produkció rajongóinak ezt különösen érdemes lesz megjegyezni, hisz ha a megszokott időpontban kapcsolnak az RTL Klubra, akkor lemaradnak a sorozat első 10 percéről. A korán fekvőknek jó hír, hogy Makkosszállás csempészeinek és rendőreinek napi története az évad alatt először már 21 óra előtt véget ér.

A Survivor helyére megérkezik az elmúlt évek legnézettebb napi műsora. A Nyerő Páros 5. évada minden hétköznap 21 órakor kezdődik majd, 15 perccel előbb, mint eddig a csatorna túlélő-realityje. A produkció ötödször is Sebestyén Balázs műsorvezetésével kerül képernyőre, az idei sztárpárok itt találhatók, a 2021-es újításokról pedig itt olvasható. A sztárpárshow két nap bruttó két órán keresztül lesz képernyőn, míg szerdától nagyjából bruttó egy és háromnegyed órán át lesz látható az RTL Klubon.

Az RTL Híradó – Késő esti kiadás hétfőn és kedden a megszokottól 20 perccel később, csak 23:05-kor fog jelentkezni, míg szerdától nagyjából visszakapja a mostani sávját és minden hétköznap 22:50-kor lesz látható. A soron következő hétfőn a XXI. Század, kedden pedig a Házon kívül kezdése a hosszabb Nyerő Páros miatt 15-15 perccel tolódik és csak 23:40-kor indulnak majd el. A rá következő, 25-ei héttől azonban mindkét magazin 23:20-ra kerül, mely a mostaninál 5 perccel jelent majd korábbi kezdést. Hétvégén egyelőre nem lesz változás a csatornán.

Berendelték a Fear The Walking Dead 8. évadát

Kiderült, hogy lesz-e 3. évada az Apatigrisnek

Ezek az új sorozatok és friss évadok érkeznek decemberben a Netflixre

Bemutatjuk A Nagy Ő női szereplőit (fotók)

Kiderült, hogy miért kaszálták el a Trónok harca elsőnek tervezett előzménysorozatát

9 év után távozik az ATV egyik legismertebb műsorvezetője