Hétfőtől mindkét nagy csatornának átalakulnak a hétköznap estéi, az RTL-ét nemrég itt ismertettük, most pedig jöjjön a TV2-é, ahol még nagyobb a változás. Csütörtökön véget ért A Kísértés 2. évada, pénteken befejeződött az Ázsia Expressz 5. szezonja, valamint utoljára volt látható az utóbbi reality kibeszélő műsora is. Ezért október 14-től két tavaly nagy sikerrel képernyőre került reality idei szezonját indítja el. Lássuk a részleteket!

hirdetés

Hétfőtől a Tények Plusz továbbra is 18:45-kor kezdődik majd és az eddigi adáshosszal jelentkezik. Azonban ez lesz egyetlen hétköznap esti program, ahol nem lesz változás. 19:55-kor az Ázsia Expressz és részben A Kísértés helyére érkezik a Séfek séfe 6. évada. A gasztro reality rendkívül hosszan, bruttó (reklámokkal együtt mért) 2 óra 15 – 2 óra 25 perc körüli adásokkal lesz látható.

Késő este a Kőgazdag fiatalok 2. szezonja érkezik a TV2-re. A trash reality hétfőn 22:15-kor, keddtől pedig 22:30-kor kerül képernyőre. Az új szezon vetítésében azonban tavalyhoz képest több változás is lesz. Egyrészt a tavalyi “Kőgazdag fiatalok – Rich Kids Hungary” címből elhagyták az angol megnevezést, másrészt jelentősen rövidebb epizódokkal jelentkezik majd. A produkció adásideje lefeleződik, így mindössze nettó (reklám nélkül mért) 30 perces lesz, mely nagyjából bruttó 45 perc alatt kerül sugárzásra.

A TV2 hétvégi műsorrendje az október 14-ei héten nem változik.

hirdetés

Bemutatjuk a Netflix októberi filmpremierjeit

A napokban érkezik Peter Dinklage legújabb filmje az egyik nagy streaming szolgáltatóra

Ezek a vadonatúj produkciók érkeznek októberben a Prime Videóra

17 új sorozat, vagy friss évad érkezik októberben a Netflixre

Ez a páros nyerte meg az Ázsia Expressz 5. évadát

Klein Dávid és Radnai Péter: A Minek ment oda egy olyan sorozat, amiben rengeteg izgalom van (x)