Szeptember 2-án, most hétfőn indult el a 15 év után visszatérő Kalandra fal! 2. évada az RTL-en. Szintén ezen a napon debütált Kabát Peti realityje, a Kabát FC is. A csatorna két műsorát azonban a jövő héttől új időpontban tekinthetik meg a nézők, ugyanis minden hétköznap estét érintő műsorváltozás lesz az RTL-en.

hirdetés

Szeptember 9-től, jövő hétfőtől a Fókusz a megszokott időpontban, 18:55-kor fog kezdődni a tévéadón, viszont változik a hossza. A műsor bruttó (reklámokkal együtt mért) adásideje ugyanis 1 óráról, 1 óra 15 percre növekszik. Így a műsort követő Kalandra fal! 2. évada később lesz látható. A Sebestyén Balázs, Istenes Bence, Majka és Pápai Joci műsorvezetésével készült produkció ugyanis a korábban kiírt 19:55 helyett, 20:10-kor kerül majd képernyőre. A Kalandra fal! bruttó (reklámokkal együtt mért) adásideje 5 perccel hosszabb lesz.

A változás miatt a game show után kezdődő Kabát FC is új időpontba kerül jövő hétfőtől. A Kabát Petivel és több egykori labdarúgóval készült focis reality 20 perccel később fog indulni. Az Albániában forgatott produkció ezért 21:10 helyett, 21:30-tól lesz látható a csatornán. Az RTL Híradó – Késő esti kiadás pedig 22:25 helyett, 22:45-kor fog kezdődni.

A műsorváltozás a szombati és a vasárnapi napokat nem érinti.

hirdetés

Megérkezett Az ifjú Sheldon vadonatúj testvérsorozatának első előzetese

Bemutatjuk a hét legnagyobb streaming premierjeit

36. heti nézettség - Minden nap tarol az Ázsia Expressz

Hétfőtől új nevet kap az RTL+ legnagyobb, fizetős csomagja

Ők lesznek az Adom a napom 4. évadának utolsó hetének vendégei

Az első 5 rész után heti műsorként folytatódik majd a Ford Boyard – Az erőd az RTL-en