Az RTL június végén váltott nyári műsorrendre. Július 24-től, jövő hétfőtől azonban ismét megváltozik a csatorna esti programja. Befejeződik az Activity és egy vadonatúj társkereső reality érkezik a helyére. Ezen kívül új időpontba kerül A mi kis falunk ismétlése is. Lássuk a részleteket!

hirdetés

Július 24-től a Fókusz továbbra is 18:55-kor lesz látható és a műsor adásideje sem változik. Utána az RTL vadonatúj társkereső realityje kerül majd képernyőre. A Celebrandi hétköznaponként 20:10-kor lesz látható a csatornán. A produkció bruttó adásideje (reklámokkal együtt) pedig 10 perccel lesz rövidebb, mint az Activity-é volt.

A társkereső reality után ugyanúgy A mi kis falunk ismétlése lesz látható, azonban jövő hétfőtől kezdve korábbi időpontban kerül majd képernyőre az újravetítés. A falus sorozat 21:25 helyett, 10 perccel hamarabb, 21:15-kor indul majd az RTL-en. Emiatt pedig az RTL Híradó – Késő esti kiadása is 10 perccel korábban, 22:30-kor kezdődik majd a csatornán.

A hétvége változatlan marad. Szombaton nem vonul szünetre a Fókusz Plusz, vasárnap pedig továbbra is az RTL-en még nem látott részekkel jön a Cobra 11. Mindkét produkció után filmek lesznek láthatóak.

hirdetés

Az RTL-re érkezik a 2. évada egy korábban a TV2-n látható magyar sorozatnak

74 éves korában meghalt Ian Gelder, a Trónok harca színésze

Ezek lesznek az HBO Max utolsó, májusi sorozatpremierjei

Molnár Áron helyett egy másik sztárboxos indul az RTL által közvetített nemzetközi bokszversenyen

Kiderült, hogy mikor indul a Drága örökösök utolsó évada az RTL-en

Vadonatúj, színészlegendáról szóló minisorozat érkezik az egyik magyar csatornára