Tavaly február 14-én hét másik európai országgal együtt Magyarországon is elindult a SkyShowtime. A streaming szolgáltató idén februárban bejelentette, hogy kettébontják az addigi egyetlen, standard előfizetést. Így április 23-án elérhetővé vált a „Standard előfizetés reklámokkal” csomag, amely hirdetésekkel támogatott és 1999 forintba kerül havonta, valamint a megszokott, reklámmentes csomag, amelyet Standard Plusz névre neveztek át, és amely havidíja 2799 forint. Hónap elején kiderült, hogy október 29-én bevezetnek egy harmadik előfizetést, a reklámmentes Prémium csomagot, amely 3999 forintos áron lesz elérhető. Most azonban nyilvánosságra hozták, hogy a csomag korlátozott ideig nagy kedvezménnyel vehető igénybe.

hirdetés

A Prémium előfizetés bevezetése alkalmából „fél áron örökre” ajánlattal kínálja új csomagját a SkyShowtime. Az 50%-os kedvezmény október 29. és december 9. között érvényes, a promóciót pedig azok az új és meglévő felhasználók vehetik igénybe, akik ebben az időszakban közvetlenül a SkyShowtime honlapján fizetnek elő a havi Prémium csomagra. Az ajánlattal a Prémium csomag havi díja jelenleg 3999 forint helyett, 1999 forintba kerül. A streaming szolgáltató kiemeli, hogy a kedvezmény nem érhető el azon új, vagy meglévő ügyfelek számára, akik az alkalmazáson belüli áruházakon, például az Amazonon, az Apple-ön vagy a Google Play-en keresztül fizetnek elő, illetve akik éves Prémium csomagot választanak.

Az új előfizetéssel akár egyszerre 5 eszközön is nézhetőek lesznek a platform tartalmai, és 100 produkciót (előfizetői fiókonként 30-at) is letölthetnek majd a felhasználók az offline megtekintéshez. A csomag előfizetői emellett élvezhetik a 4K UHD-ben elérhető filmeket és sorozatokat is.

hirdetés

Napi sorozatként fogja leadni a S.E.R.E.G-et a TV2, megvannak a vetítési időpontjai

Az óraátállítás miatt vasárnap délelőtt lefagyott 11 RTL-es csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik az X-Faktor első élő show-ja az RTL-re

Ők az idei Dancing with the Stars titkos párosa

Katona Andor lett a TV2 Csoport kreatív vezetője

Újabb streaming szolgáltató applikációja lett elérhető Samsung TV-ken