Hétfőn idehaza is elindult az HBO régóta várt scifi-western sorozata a Westworld. A szériát sok kritikában a Trónok harca utódjaként is emlegetik az újságírók, akiket lenyűgözött a csatorna új üdvöskéje. A nézettségi adatokat illetően sincs oka panaszra az alkotóknak, hiszen a vasárnap esti pilot epizódot az on demand szolgáltatásokat is beleszámolva (pl: HBO GO) több mint 3,3 millióan követték a tengerentúlon.

Ezzel az eredménnyel a Westworld az utóbbi három év legjobb premierjét hozta az HBO-nak. Ehhez hasonló számokat utoljára a True Detective (A törvény nevében) 2014-es és a Boardwalk Empire – Gengszterkorzó 2010-es nyitánya produkált. A remek visszajelzések ellenére azonban a Westworld egyelőre nem tudta behozni a Trónok harca számait. Összehasonlítás képpen ugyanis a Westerosi tróniviszály első epizódjára 2011-ben 4,2 millióan voltak kíváncsiak.

Az HBO – ahogy minden új sorozatának első részét – a Westworld pilotját is ingyenesen elérhetővé tette az HBO GO-n. A nyitó epizód itt nézhető meg regisztráció nélkül. (Fotó. HBO)

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban