Nem gyakori a hazai tévés piacon az, hogy egy csatorna – legyen az kereskedelmi vagy köztévé, országosan fogható vagy kábeles -, hogy egy napját egy kimondott téma köré építené föl huzamosabb ideig. Ugyan pár éve az MTVA akkori főadóján, az M1 a Poén Péntek során váltásban láthattunk hétről hétre szórakoztató produkciókat, nem nevezhetjük ezt a kezdeményezést hosszú életűnek, de még igazán sikeresnek sem. Most erre az útra lép az RTL Klub is, és december 2-tól közel három órányi saját gyártású szórakoztató tartalmat kínálnak majd a nézőiknek.

A Barátok közt után 21:25-ös kezdéssel a november 18-ai évadkezdés után továbbra is a Gyertek át! harmadik évada lesz látható, majd ezt követi 22:40-től a Playback párbaj, amely az RTL Spike bemutatja előtagot is megkapta a címéhez. A műsor különlegessége, hogy a forgatások során a stáb Gáspár Laci és Szabó Zsófi műsorvezetésével két epizódot rögzít, melyekből az egyik az RTL Klubon, a másik pedig az RTL Spike-on egymás után ugyanazon a napon kerül bemutatásra

A pénteki nap zárását pedig a 23:10-kor kezdődő Showder Klub adja majd, amely csak csatornapremier lesz, hiszen a legfrissebb részek vasárnap esténként az RTLII-n láthatóak. (Fotó: RTL Klub)

28. heti nézettség - Tarolt a Barátok közt utolsó epizódja

3 rövid előzetes érkezett a Keresztanyu 2. évadához

A Netflix megmentheti a 3. évad után elkaszált sorozatot

Kiderült, hogy ki lesz a visszatérő Nagy Ő műsorvezetője

Az HBO új sorozata drágább lehet a Trónok harcánál

Hogyan lehet díjmentesen használni az RTL Most+-t? (x)