Augusztus 24-én a Mintaapák után és A Konyhafőnök ellen debütált a TV2 legújabb nagy gasztro realityje, a Love Bistro. A vadonatúj formátum teljesen magyar fejlesztés, Rubin Kristóf cége, a Free Monkeys Production készítette és az egyik különlegessége, hogy párok versenyeznek benne. A csatornánál nagy reményeket fűztek a produkcióhoz, mely abból is látszik, hogy ez volt a TV2 idei őszének legelső újdonsága.

A Love Bistro azonban már az első nap sem érdekelte az embereket és gyengén indított, majd a harmadik adásra pedig teljesen bedőlt a nézettsége. A produkció azóta is katasztrofális számokat produkál. A múlt héten döntött arról a TV2, hogy a tervezettnél hamarabb, már szeptember 14-én elindítja a Bezár a bazár! 3. évadát. A game show az elmúlt évek egyik legsikeresebb vetélkedője volt.

Azóta kiderült, hogy jövő hétfőtől a Bezár a bazár! 20:40-kor lesz látható, a Love Bistrot pedig 22:10-re pakolják és nagyjából éjjel fél 1-ig fog tartani. A főzős produkció 5 hetes, így az utolsó két hét adásai éjszaka kerülnek képernyőre. Az elmúlt egy hónapban már ez a második gasztro témájú műsorbukás a TV2-n, ugyanis augusztusban a MasterChef VIP 2. szezonja is borzasztóan teljesített.

Berendelték a 18. évadát az egyik legnépszerűbb kórházas sorozatnak

Új ausztrál sorozat érkezik az egyik magyar csatornára

Kiszivárogtak az első fotók a Zsivány egyes előzménysorozatának forgatásáról

5 év után visszatér a Frizbi Hajdú Péterrel

4 előzetes érkezett a hétfőn visszatérő Mintaapákhoz

Tetőtől talpig megújult a SorozatWiki