Tavaly májusban jött a hír, hogy Rékasi Károly ismét eltűnik a Barátok köztből és a produkció csak akkor veszi vissza, ha már teljesen felgyógyult. A Bartha Zsoltot alakító színész most már sokkal jobban van, így hamarosan visszatérhet az RTL Klub napi sorozatába – tudta meg a Bors.

“A József Attila Színházban már előrehaladott tárgyalásokat folytatunk a jövőmmel kapcsolatban. A Barátok közt esetében már jeleztem a hadrafoghatóságomat, de még nem kaptam egyértelmű visszajelzést. Elmondtam nekik, hogy újra tudok dolgozni, a többi viszont már csak rajtuk múlik, tőlük függ, mikor térhetek vissza. Egyébként úgy gondolom, ez kicsit bonyolultabb dolog, mint a színház esetében. A gyártásba visszatenni egy figurát és megteremteni a felületet, ahol újra felbukkan, nagyobb munkát jelent – számolt be Rékasi Ká­roly a lapnak.

“Eddig is tartottam vele a kapcsolatot, elég sűrűn be­szélünk. Végig pontosan tudtam, hogy Karcsi milyen állapotban van” – mondta a Borsnak Rozgonyi Ádám, a sorozat kreatív producere.

“Naprakész voltam, vagyok az állapotából. Mindig is úgy gondolkodtunk, hogy számítunk rá, Bartha Zsolt szerves része a sorozatnak. Soha nem szakadt meg a kapcsolat közte és a produkció között, sőt a történetben is időről időre szó esett Bartha Zsoltról jelezve, hogy mind Rékasi Károly, mind a karakter továbbra is a sorozathoz tartozik. Ahogy eddig, a jövőben is számítunk rá. Amint az egészsége és a teherbírása lehetővé teszi, várjuk vissza. Pontos dátumot még nem tudok mondani, de a visszatérésének története előkészítés alatt van, s már most izgalmas epizódokat ígérhetek a nézőknek. Azt a Bartha Zsoltot hozzuk vissza, akit a néző ismer. Igaz, tapasztalatokkal gazdagodott, hiszen két évig külföldön volt. Remélem, a nézők kíváncsian várják, milyen a régi-új Bar­tha Zsolt.” (Fotó: RTL Klub)

Testvérsorozatot kap a Netflix egyik legsikeresebb szériája

Véget ért A nagy pénzrablás utolsó évadának forgatása

Kiderült, mikor érkezik a Jóbarátok különleges epizódja

Liptai Claudia saját műsort kap az RTL Klubon

A Barátok közt és a Drága örökösök egykori színésznője is csatlakozik a Mintaapákhoz

Sorozatötlet pályázatot hirdet a Keresztanyu gyártója