Meglehetősen szomorú pletyka ütötte fel a fejét az Agymenők jövőjével kapcsolatban. A népszerű sitcom 9. évada, pár héttel ezelőtt május 12-én ért véget a tengerentúlon (idehaza pedig szerda esténként látható a Comedy Centralon). Egyelőre pedig úgy néz ki, hogy a jövőre érkező 10. etap lesz a sorozat legutolsó, egyben befejező évada. Erre csak ráerősíteni látszik az a tény is, amely szerint a 9. szezonban több fő történeti vonal is lezárult úgy, mint többek közt Leonard és Penny esküvője vagy Sheldon és Amy szüzességének a kérdése.

Kunal Nayyar egyik nemrégen adott interjúja is a sorozat végét vetíti előre, amelyben elmeséli, hogy a 10. szezonnal neki és a kollégáinak is lejár a szerződése. „A következő évaddal véget ér a szerződésünk, szóval elképzelhető, hogy tényleg ez lesz az Agymenők utolsó évada. Őszinte leszek. Tudom, hogy az emberek tudni szeretnék mi várható a következő évad után. Sajnos azonban egyelőre jómagam sem tudom.” Nem sok jóval kecsegtet a széria egyik producerének Steve Molaronak a nyilatkozata sem: „A valóság az, hogy valóban a 10. évaddal fejeződhet be a történet.”

Jelenleg tehát nagyon úgy néz ki a helyzet, hogy Sheldon és csapata jövőre tényleg elbúcsúzik tőlünk, ez pedig annak a fényében, hogy a főbb történeti szálakat már lezárták, valóban nem lenne egy ördögtől való gondolat. Ennek ellenére nézhetjük a dolgok szebbik oldalát is. Elvégre inkább egy remekül összerakott utolsó évados búcsú, mintsem kényszerből leforgatott lelketlen további évadok.

hirdetés
hirdetés

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Vadonatúj, nagyszabású, logikai vetélkedő érkezik idén a TV2-re

Még idén érkezik a Házasság első látásra 2. évada a TV2-re

Két bejelentés érkezett az Ázsia Expressz idei évadáról

Bejelentették, hogy kik lesznek a Bajnokok Ligája műsorvezetői az RTL-nél