Meglehetősen szomorú pletyka ütötte fel a fejét az Agymenők jövőjével kapcsolatban. A népszerű sitcom 9. évada, pár héttel ezelőtt május 12-én ért véget a tengerentúlon (idehaza pedig szerda esténként látható a Comedy Centralon). Egyelőre pedig úgy néz ki, hogy a jövőre érkező 10. etap lesz a sorozat legutolsó, egyben befejező évada. Erre csak ráerősíteni látszik az a tény is, amely szerint a 9. szezonban több fő történeti vonal is lezárult úgy, mint többek közt Leonard és Penny esküvője vagy Sheldon és Amy szüzességének a kérdése.

Kunal Nayyar egyik nemrégen adott interjúja is a sorozat végét vetíti előre, amelyben elmeséli, hogy a 10. szezonnal neki és a kollégáinak is lejár a szerződése. „A következő évaddal véget ér a szerződésünk, szóval elképzelhető, hogy tényleg ez lesz az Agymenők utolsó évada. Őszinte leszek. Tudom, hogy az emberek tudni szeretnék mi várható a következő évad után. Sajnos azonban egyelőre jómagam sem tudom.” Nem sok jóval kecsegtet a széria egyik producerének Steve Molaronak a nyilatkozata sem: „A valóság az, hogy valóban a 10. évaddal fejeződhet be a történet.”

Jelenleg tehát nagyon úgy néz ki a helyzet, hogy Sheldon és csapata jövőre tényleg elbúcsúzik tőlünk, ez pedig annak a fényében, hogy a főbb történeti szálakat már lezárták, valóban nem lenne egy ördögtől való gondolat. Ennek ellenére nézhetjük a dolgok szebbik oldalát is. Elvégre inkább egy remekül összerakott utolsó évados búcsú, mintsem kényszerből leforgatott lelketlen további évadok.

28. heti nézettség - Tarolt a Barátok közt utolsó epizódja

3 rövid előzetes érkezett a Keresztanyu 2. évadához

A Netflix megmentheti a 3. évad után elkaszált sorozatot

Kiderült, hogy ki lesz a visszatérő Nagy Ő műsorvezetője

Az HBO új sorozata drágább lehet a Trónok harcánál

Hogyan lehet díjmentesen használni az RTL Most+-t? (x)