Decemberben vadonatúj zenés műsor indul, mely két csatornán is látható lesz. Az RTL Spike bemutatja: Playback Párbaj című produkciót, mely december 2-án rögtön két adással debütál. Az első rész pénteken a Gyertek át! után az RTL Klubon lesz látható, míg a második a Viacom legújabb, 1-jén induló csatornáján, az RTL Spike-on. A következő hetekben is marad ugyanez a rendszer és minkét csatornán egy-egy friss adás kerül képernyőre. A műsor házigazdái Szabó Zsófi és Gáspár Laci lesznek. Részletek az RTL és a Viacom közleményében:

A Lip Sync Battle elsőként az Amerikai Egyesült Államokban debütált. A formátum sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint, hogy közel egy tucat országban bemutatták már a helyi verzióját, így többek között Kanadában, az Egyesült Királyságban, Kínában vagy éppen Lengyelországban. Néhány hét múlva pedig már itthon is látható lesz.

A műsor lényege, hogy a sztárok két körben küzdenek meg egymással, a feladatuk pedig az, hogy ismert előadók dalait adják elő a lehető leghitelesebb módon. Ebben persze annyi segítségük lesz, hogy az énekhangjukat nem szükséges megcsillantaniuk, csak tátogniuk kell majd az eredeti dalokra. Az első körben a saját ruhájukban, minden kellék és látványelem nélkül kell megidézniük az előadókat, a másodikban pedig egy-egy híres videóklipet kell megeleveníteniük, ekkor már jelmezben láthatják őket a nézők.

hirdetés

A győztesről minden esetben a közönség dönt, az nyer, akinek a produkciója után hangosabban kiabálnak a stúdióban lévő nézők.

Az RTL Spike bemutatja: Playback Párbaj című műsor az RTL Klubon debütál december 2-án, pénteken 22.40-től a Gyertek át! után. Ezt követően még aznap 23.10-kor érkezik a következő epizód a hamarosan induló új RTL Spike adóra. Az új epizódokat ugyanilyen kezdési időpontok szerint láthatják majd a nézők a két csatornán hétről-hétre.

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban