A The Mandalorian 1. évada 2019 végén, a 2. etapja pedig egy évvel később debütált a Disney+-on. Azóta nem jelent meg újabb szezon, de Din Djarin és Grogu története a The Book of Boba Fett 1. szezonjában tovább folytatódott. Néhány nappal ezelőtt a Star Wars Celebration keretein belül bejelentették, hogy The Mandalorian 3. évada 2023 februárjában válik elérhetővé a Disney+-on.

hirdetés

Még a 3. szezonnak sincs pontos premierdátuma, de már is fontos hírek érkeztek a 4. etappal kapcsolatban. Ugyan a The Mandalorian 4. évadát hivatalosan még nem rendelték be, de kiderült, hogy már dolgoznak a következő szezonon. A produkció egyik készítője, Jon Favreau a CinemaBlendnek adott interjújában elárulta, hogy már írja a The Mandalorian 4. évadát.

„Szerencsések vagyunk, mert a televíziós formátumban nem kell belezsúfolnunk mindent másfél-két órába. Lassan építhetjük fel a történeteket. Dave Filoni most az Ahsokán dolgozik, ami segít nekem a The Mandalorian 4. etapjának írásában”

– mondta Jon Favreau.

„Eleinte, amikor még az első évadot írtam, szabad kezet kaptam és bármit megtehettem. Később Dave elolvasta, végmentünk rajta, majd javítottam. És elkészült. Most már ki kell találnunk, hogy egyes mandalórik miért viselnek sisakot, mások pedig miért nem. Hogy mi történik a Mandalóron és ezalatt mit csinál Bo-Katan. Milyen érzések vannak benne? Hol van a Sötétkard? Ez elég jó alapot ad a képzelethez és a történetmeséléshez”

– zárta mondandóját a The Mandalorian készítője.

hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna