A Géniusz 2021-ben debütált az ATV-n és azonnal nagy siker lett. Azóta minden ősszel képernyőre került, így az elmúlt években már három különböző évaddal jelentkezett. Az első kettő sima, a harmadik pedig Géniuszok Géniusza címmel volt látható. Eltelt egy újabb év és a népszerű vetélkedő most visszatér a csatornára. A műsor házigazdája továbbra is a kvízek területén az egyik legtapasztaltabbnak és egyik legnépszerűbbnek számító Gundel Takács Gábor lesz. A Géniusz 4. évada ma 21:30-kor indul az ATV-n. A tudásalapú vetélkedő pedig mostantól minden hétfőn és kedden ugyanebben az időpontban lesz képernyőn.

hirdetés

A következő hetekben próbára teszik a tudásukat régi, ismert nyertesek, az új generáció tagjai és számos olyan játékos, aki eddig nem merte kipróbálni magát a stúdióban. A produkció friss szezonjában egy új szabályt vezetnek be, a nyomógombos játékban a rossz válasz mínusz pontot eredményez, az ötödik játszma pedig minden esetben szuperdöntő, amit az nyer meg, aki három perc alatt több helyes választ tud adni.

A magyar formátum sikerét jól mutatja, hogy nem csak a nézők szeretik, hanem a kritikusok is többször elismerték. A legfontosabb szakmai elismerésnek számító Televíziós Újságírók Díján, a Géniuszt mindhárom évében jelölték vetélkedő kategóriában, melyek közül a műsor 1. és 3. évada el is nyerték a legjobbnak járó díjat. Ezen kívül a produkció házigazdáját, a Géniusz nyomán két alkalommal is jelölték a legjobb férfi műsorvezetőnek.

„Nagy öröm számomra, hogy immár a negyedik évad kezdődik, ez a televíziózásban abszolút a siker értékmérője. Öröm, hogy ilyen sokan szeretnek játszani, hogy fontos a tudás. De ami különösen szívmelengető számomra: nagyon sok fiatal jelentkezett a játékra és a műsorok azt mutatják, hogy nagyon okosak, tájékozottak, remek játékosok”

mondta Gundel Takács Gábor, a Géniusz műsorvezetője.

Vajon az újonc játékosok meg tudják lepni a tapasztaltabb versenyzőket? Ki teljesít majd a legjobban a Géniusz 4. évadában? Kiderül mától hétfőn és kedden 21:30-kor az ATV-n!

(A cikket az ATV Csoport támogatta.)

hirdetés

Premierözön a Disney+-on: 25 újdonság érkezik októberben a streaming szolgáltatóra

Kiderült, hogy meddig tart majd Az Árulók 2. évada az RTL-en

Hamarosan vadonatúj bűnügyi sorozat indul az egyik országos csatornán

Csütörtöktől minden hétköznap esti produkciót érintő műsorváltozás lesz az RTL-en

Premierdátumot és friss előzetest kapott a TV2-re érkező új sorozat, a S.E.R.E.G

Ezt tudni az ATV-n ma induló Géniusz 4. évadáról (x)