A Párharcban sztárpárok versenyeznek egymás ellen különleges helyszíneken. A versenyzőknek a próbák során az időt, saját félelmeiket és korlátaikat kell legyőzniük. A műsorban szereplő pároknak minden ciklusban egy bátorságpróbán és egy összecsapáson kell megmérettetniük, melyeket szavazás követ. A reality 1. évada tavaly októberben debütált a TV2-n. A 2. szezon pedig május elején indult a csatornán. Bő egy éven belül pedig már a produkció 3. etapja is képernyőre kerül. A Párharc 3. évada ma 21:30-kor indul, és mostantól minden héten hétfőtől csütörtökig új adásokkal lesz látható a TV2-n.

hirdetés

A műsor 3. etapjában ismét hét páros versenyez majd egymással. Az új szezonban Halastyák Fanni „Nemazalány” és Szlépka Armand, Király Peti és Nagy Anna, Gáspár Győző és Gáspár Bea, Salander Dorina és Provoda Jodes, Rékasi Zsigmond és Gallai Melitta, Tuvic Aleksandra és Gelencsér Kornél, valamint Stana Alexandra és Meggyes Dávid küzdenek meg a fődíjért.

A reality 3. évadának műsorvezetője – az 1. és a 2. etaphoz hasonlóan – ismét Stohl András lesz. A műsor házigazdája a 3. szezon premierjét megelőzően azt nyilatkozta, hogy nem gondolta volna, hogy két évadot követően bármi meg tudja még őt lepni ebben a produkcióban, azonban tévedett ezzel kapcsolatban.

Az előző széria egyes játékelemei ugyan megmaradtak, de számos új kihívással is meg kell küzdeniük a pároknak. Az új évadban már a nyitójáték is nagyon komoly próbatétel lesz a versenyzők számára. Emellett megváltoztak a beköltözésre vonatkozó szabályok is. Első beköltözőként Gáspár Győző és Gáspár Bea osztják majd ki a szobákat.

Vajon a Párharcban melyik páros jön ki a legjobban a különböző versenyhelyzetekből? A hét pár közül ki nyeri majd meg a reality 3. évadát? Kiderül mától minden héten hétfőtől csütörtökig a TV2-n!

(A cikket a TV2 Csoport támogatta.)

hirdetés

Minden esti műsort érintő változás lesz hétfőtől a TV2-n

Kiderült, hogy folytatódik-e a Gólkirályság

Változás az RTL-en: Jövő héten beduplázódik az X-Faktor

Hamarosan újabb A mi kis falunk napi ismétlés lesz látható az RTL-en

Napokon belül új évaddal jelentkezik a vidéki életet bemutató műsor az egyik magyar csatornán

Klein Dávid és Radnai Péter: A Minek ment oda egy olyan sorozat, amiben rengeteg izgalom van (x)