A Netflix két legnépszerűbb spanyol sorozata az 5 évadot megélt A nagy pénzrablás és az Elit, amelynek 8., és egyben utolsó etapja július 26-án vált elérhetővé a platformon. Hamarosan pedig egy újabb spanyol széria érkezik a streaming szolgáltatóra, amelynek főszereplői az említett produkciókban játszottak fontos szerepet.

Najwa Nimri (balról a harmadik) és Manu Ríos (jobbról az első) a sorozat főszereplői

A Töréspont (Breathless / Respira) a Netflix első kórházas szériája. A produkció főszereplője A nagy pénzrablásban Alicia Sierra nyomozót megformáló Najwa Nimri, és az Elitben Patrickot játszó Manu Ríos. A Töréspont a valenciai Joaquín Sorolla Kórház intenzív mindennapjaiba enged betekintést. Egy orvosi csapat életeket ment a zsúfolt állami kórházban, ahol a feszültség – és a szerelem – miatt mindenkinek az egekben van a pulzusa. Egy rangos beteg érkezése rávilágít az állami egészségügyi rendszer helyzetére, amely egy példátlan és drasztikus sztrájkhoz vezet. 

hirdetés

A széria 8 epizódból álló 1. évadára már nem kell sokat várni, ugyanis augusztus 30-án, jövő pénteken érkezik a streaming szolgáltatóra. Najwa Nimri alakítja Patricia Segura-t, Valencia közösség elnökét, aki súlyos betegségben szenved, Manu Ríos pedig dr. Biel De Felipe onkológiai rezidenst formálja meg. Mellettük fontos szerepet játszik a produkcióban a Lányok a vonalban című széria két színésze, Blanca Suárez és Borja Luna, valamint Aitana Sánchez-Gijón (Velvet Divatház) és Alfonso Bassave (Csütörtöki özvegyek) is. A sorozat készítője az Elitért is felelős Carlos Montero, aki annyira bízik a szériában, hogy már a 2. évad forgatókönyvén dolgozik.

hirdetés

Érkezik egy népszerű sorozat 21. évada a TV2 Csoport egyik csatornájára

Vadonatúj német orvosi sorozat indul október elején a TV2 Csoport egyik csatornáján

Nem az előre tervezett időpontban lesz látható Sváby András vadonatúj utazós realityje a VIASAT3-on

Szünet nélkül folytatódik egy német orvosi drámasorozat az egyik országos csatornán

Fontos információ érkezett a Trónok harca egyik új spinoffjával kapcsolatban

Megvannak a Hypwriter, a Paprika Studios és az RTL közös sorozatötlet pályázatának döntősei