A decemberi premierek után most bemutatjuk milyen sorozatos újdonságok érkeznek 2024 első hónapja során a Netflixre. Januárban 10 vadonatúj szériával és 1 friss évaddal bővül a streaming szolgáltató kínálata. Többek közt elérhetővé válik Sofia Vergara és Michelle Yeoh egy-egy vadonatúj produkciója, adaptációk és egy olasz alkotás folytatása is.

Griselda

Az év első napján érkezett meg a platformra a Harlen Coben regénye alapján készült Nem versz át (Fool Me Once). A 8 részes thrillersorozatban, amikor az ex-katona Maya egy rejtett babafigyelő kamerán keresztül megpillantja brutálisan meggyilkolt férjét, feltárul előtte egy mélyen a múltban gyökerező halálos összeesküvés.

hirdetés

4-én debütál az Oscar-díjas Michelle Yeoh vadonatúj akció-dramedy szériája, A Sun fivérek (The Brothers Sun). A 8 epizódos produkció Charles Sunt, a tajpeji gengsztert követi nyomon, aki belerázódott a kegyetlen gyilkos életébe. Azonban amikor a családját célba veszi egy rejtélyes ellenség, Los Angelesbe kell mennie, hogy megvédje csökönyös anyját és mit sem sejtő öccsét.

Január 5-én válik elérhetővé A sötétség teremtménye (Gyeongseong Creature) című koreai sorozat 1. évadának 3 részes második felvonása. A produkció története 1945-ben játszódik. Szöul sötét, elnyomás alatti éveiben egy vállalkozó és egy nyomozó küzd a túlélésért, szembeszállva egy emberi kapzsiság szülte szörnyeteggel. 9-től lesz megtekinthető a N4PLÓK (Di4ries / Di4ri) című olasz produkció 2. szezonjának második fele. A tiniknek szóló sorozat friss etapjában a Galileo Galilei gimi diákjai már kicsit idősebbek. Kiderül, hogy milyen problémákkal kell szembenézniük az iskolában, a szülőkkel és az egymással kialakított kapcsolataikban.

11-én debütál a Trent Dalton könyve alapján készült A fiú, aki lenyelte a világegyetemet (Boy Swallows Universe) 8 epizódos 1. etapja. Az ausztrál széria története szerint az 1980-as években Brisbane külvárosában felnővő kisfiú szembesül a való élet durvaságával és a családját fenyegető veszélyekkel. Szintén ezen a napon kerül be a kínálatba a Netflix és a BBC közös produkciója, a Champion. A zenés drámasorozat 8 részből álló 1. szezonjában a rapper Bosco kiszabadul a börtönből. Készen áll arra, hogy visszatérjen, egészen addig, amíg a húga, Vita ki nem lép a rivaldafénybe és próbára nem teszi a családi kötelékeit.

Január 11-én jön a streaming szolgáltatóra a Forst nyomozó (Detective Forst) című vadonatúj lengyel krimiszéria is. A Tátra hegység brutális gyilkosságok színterévé válik. A cinikus, de hatékony nyomozót, Wiktor Forst-ot kirúgják a nyomozáshoz való öntörvényű hozzáállása miatt. Ezt követően szövetkezik egy újságíróval, hogy a törvényt megkerülve oldják meg a sorozatgyilkosságot.

17-től lesz megtekinthető egy vadonatúj brazil vígjátéksorozat, A buszpályaudvar (End of the Line / Ponto Final). Sandra és Ivan elváltak, de még mindig ugyanabban a házban élnek, és együtt kell átvészelniük a mindennapi nehézségeket. Mindketten sofőrként dolgoznak, a nő buszvezető, míg a férfi egy titkos furgonsofőr. 19-én debütál a Családi örökség (The Bequeathed / Seon-san). A 6 részes koreai sci-fiben egy nő megörököl egy temetőt az ismeretlen nagybátyja halála után. Ezt követően azonban gyilkosságok és sötét titkok spiráljának középpontjában találja magát.

25-én lesz a premierje a Sofia Vergara főszereplésével készült Griselda című minisorozatnak. A produkció 6 epizódból áll. Miután a hírhedt drogkirálynő, Griselda Medellínből Miamiba menekül három kisfiával és egy kiló kokainnal, ő lesz minden idők egyik legvirágzóbb drogbirodalmának rettegett vezetője. A sorozaton a népszerű Narcos című széria kreatív alkotói dolgoztak. 31-én válik elérhetővé egy chile-i drámaszéria, a Baby Bandito 1. etapja. A történet középpontjában Kevin Tapia áll, akit Európában mindenki csak úgy ismer, hogy Baby Bandito. A gördeszkás srác Chilében elköveti az évszázad rablását.

A Disney+ januári újdonságairól itt írtunk. Hamarosan bemutatjuk a Netflix filmpremierjeit, valamint az HBO Max-ra, a SkyShowtime-ra, a Prime Video-ra és az RTL+-ra érkező produkciókat is.

hirdetés

Szünet nélkül érkezik a Keresztanyu 4. évada az RTL-re

Ők mérkőznek meg a Sztárbox vasárnapi 2. adásában

Bemutatjuk szeptember első hetének legnagyobb streaming premierjeit

35. heti nézettség - Tarolt az idei Sztárbox első adása

Hétfőtől minden hétköznap esti produkciót érintő műsorváltozás lesz az RTL-en

Ők lesznek az Adom a napom 4. évadának harmadik hetének vendégei