A SkyShowtime szeptembert követően októberben is több premierrel jelentkezik majd, azonban a streaming szolgáltató most is csak a legfontosabbakat teszi közzé. Ezúttal 20 kiemelt produkciót mutatunk be, amelyek közt sorozatok, filmek és realityk is találhatóak. A jövő hónapban többek közt idén debütált mozifilmek, franchise-ok produkciói és egy dokumentumfilm is jön a platformra, valamint halloween alkalmából több horror közül is válogathatunk majd.

Eileen

Október 1-jén kerül be a kínálatba a Thomasin McKenzie és Anne Hathaway főszereplésével készült Eileen című pszichológiai thriller. A film Ottessa Moshfegh azonos című könyve alapján készült. Az 1960-as évek rideg Bostonjában Eileen az apja ütött-kopott, rossz emlékeket idéző háza és a munkahelye, a börtön között ingázik. Munkatársai kiközösítik, ám a börtön új dolgozója teljesen a bűvkörébe vonja a lányt. Amikor már úgy tűnik, hogy ez a felszabadító barátság – vagy talán annál is több – fényt hoz Eileen sötét hétköznapjaiba, új bizalmasa olyan sokkoló bűnténybe keveri, amely mindent megváltoztat.

hirdetés

Szintén ettől a naptól lesz megtekinthető a SkyShowtime-on a Chucky 8 részes 1. évada. Az ikonikus gyilkos baba történetének sorozatos változatában, miután Jake Webber talál egy régi „Good Guy” babát egy kertvárosi garázsvásáron, a csendes amerikai kisvároson hamar eluralkodik a káosz. Mindeközben egy vérfagyasztó gyilkosságsorozat felfedi a lakosok legféltettebb és legsötétebb titkait. Chucky ámokfutása közben ismerős múltbeli arcok jelennek meg a színen azzal fenyegetve, hogy lerántják a leplet homályos eredetéről, és kiderül, hogyan vált látszólag hétköznapi gyerekből vérengző babává.

Október első napján válik elérhetővé egy ismert franchise, A múmia négy része. Így ettől a naptól nézhető lesz a platformon a Branden Frasier főszereplésével készült 1999-es A múmia (The Mummy), A múmia visszatér (The Mummy Returns), A múmia – A Sárkánycsászár sírja (The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor) és a 2017-es A múmia (The Mummy) is. Utóbbi filmben Tom Cruise alakítja a főhőst. A produkciókban a főszereplőknek meg kell küzdeniük a feltámadt múmiákkal. Ugyanekkor érkezik a streaming szolgáltatóra a Horrorra akadva (Scary Movie) 1., 2. és 3. része is. Az egész estés alkotások a legismertebb horror filmek jeleneteit parodizálja ki.

6-án jön a platformra a Klicsko: Harcok ringen innen és túl (Klitschko: More Than a Fight) című dokumentumfilm. A produkció a nézőknek eddig soha nem látott betekintést nyújt a korábbi nehézsúlyú bokszvilágbajnok, Vitalij Klicsko és testvére, Volodimir pályafutásába, akik együttesen több mint egy évtizeden át voltak a sportág koronázatlan királyai.

Október 11-én válik elérhetővé a Funny Woman 8 epizódból álló 2. etapja. Sophie rájön, hogy nem elég „hallatnia a hangját” ahhoz, hogy meg is hallják, a hírnév útja pedig ingoványos ösvény. Végül belefárad abba, hogy sablonos vígjátékok komikája legyen, és kipróbálja magát művészfilmekben, abban a reményben, hogy ez egy haladóbb szellemű világ, azonban csalódnia kell. Sophie elhatározza, hogy létrehozza saját vígjátékműsorát, ahol autentikus és viccesen kaotikus történeteket mesélhet el.

8 hónappal a magyar mozis premiert követően, 27-től a SkyShowtime-on is megtekinthető lesz a Kathryn Newton és Cole Sprouse főszereplésével készült Lisa Frankenstein. A rendhagyó szerelmi történet egy félreértett tinilányról és középiskolai szerelméről, egy jóképű hulláról szól. Miután egy sor komikusan szörnyű körülménynek köszönhetően a fiú életre kel, a páros egy haláli utazásra indul, hogy ráleljen a szerelemre és a boldogságra, meg pár hiányzó testrészre.

7 hónappal a hazai mozis bemutató után, október 27-én a platform kínálatába is bekerül a Kung Fu Panda 4. Az animációs vígjátékban a sors Pót, a Sárkányharcost szólítja fel, hogy legyen a Békevölgy új szellemi vezetője, és képezzen ki egy új Sárkányharcost. Amikor azonban egy nagy hatalmú, alakváltó varázslónő szemet vet a bölcsesség pálcájára, hirtelen rádöbben, hogy segítségre lesz szüksége.

28-án érkezik a streaming szolgáltatóra a Hysteria! című thriller-drámasorozat 8 részből álló 1. szezonja. Amikor a 80-as évek végén, a sátánista pánik idején az egyetem közkedvelt irányítójának nyoma vész, egy kallódó középiskolásokból álló, küszködő rockbanda ráeszmél, hogy kihasználhatják a városlakók hirtelen érdeklődését az okkultizmus iránt, és sátánista metál zenekarként szerezhetnek hírnevet maguknak. Azonban a bizarr gyilkosságok, emberrablások és a temérdek „természetfeletti tevékenységről” beszámoló hír boszorkányüldözést indít útjára, amely egyenesen hozzájuk vezet.

Október 31-én válik elérhetővé a SpongyaBob Kockanadrág ( SpongeBob SquarePants) 16 epizódos 14. évadának első 8 része. Az animációs sorozatban továbbra is nyomon követhetjük a címszereplő és Bikinifenék további lakóinak életét.

A sorozatok mellett több reality is jön a SkyShowtime-ra a következő hónapban. 20-tól lesz megtekinthető a Below Deck 17 részből álló 11. etapja, amelyben egy több millió dolláros charterhajó legénységét követhetjük nyomon a Karib-tengeren. Szintén ezen a napon kerülnek be a kínálatba a Below Deck spinoffjai, A fedélzet alatt a Földközi-tengeren (Below Deck Mediterranean) 7. és 8. szezonja, valamint A fedélzet alatt egy vitorlás jachton (Below Deck Sailing Yacht) mind a négy évada is. 27-én érkezik a platformra a Top Séf (Top Chef) 19., 20. és 21. etapja. A reality betekintést nyújt a világszínvonalú főzés kiélezett, nagy nyomást gyakorló környezetébe és az éttermi üzletág legmagasabb szintjébe. Ugyanekkortól lesz nézhető a Vanderpump Rules 9., 10. és 11. szezonja is, amelyek Lisa Vanderpump hollywoodi étterme és társalgója, a SUR konyhájának ajtajai mögé kalauzolnak el.

hirdetés

Fontos információ érkezett a Trónok harca egyik új spinoffjával kapcsolatban

Megvannak a Hypwriter, a Paprika Studios és az RTL közös sorozatötlet pályázatának döntősei

3 új szereplő csatlakozott a Bridgerton család 4. évadához

Leleplezték az idei Dancing with the Stars premierdátumát, zsűrijét és versenyzőit

Kiderült, hogy lesz-e 5. évada az Emily Párizsban sorozatnak

Tarolt A mackó és A sógun, utóbbi sorozat rekordot döntött a 76. Emmy-gálán