Beköszöntött az ősz, a streaming szolgáltatók pedig gondoskodnak arról, hogy minél jobb sorozatokkal és filmekkel vészeljük át a hűvös, szürke napokat. A Disney+ most közzétett 9 újdonságot, amelyek az ősz további részében érkeznek a platformra. Ezek között új szériák, népszerű sorozatok folytatásai, Ryan Murphy legújabb alkotása, National Geographic produkció és zenés dokumentumfilm is található.

Riválisok

Szeptember 13-án került be a kínálatba a 6 részes Vogue: A 90-es évek (In Vogue: The 90s) című dokumentumfilm-sorozat 1. évadának 3 epizódos első fele. A dokumentumfilm-sorozat második fevonása szeptember 20-án érkezik a platformra. Szeptember 19-én dupla résszel debütált a WandaVízió spinoffja, a Mindvégig Agatha (Agatha All Along). A Kathryn Hahn főszereplésével készült 9 epizódból álló minisorozat minden héten új résszel jelentkezik. A Disney+ többi, e havi premierjéről itt írtunk részletesen.

hirdetés

A pontos premierdátum egyelőre nem ismert, de még októberben jön a streaming szolgáltatóra az Útinapló: Bruce Springsteen and The E Street Band (Road Diary: Bruce Springsteen and The E Street Band). A dokumentumfilmben a zenekari próbák, a színfalak mögötti különleges pillanatok és a magától Springsteen-től hallható történetek mellett a rajongók most először láthatják a 2023-2024-es turné professzionális felvételeit.

Október közepén lesz a premierje a Riválisok (Rivals) című drámasorozatnak. A Dame Jilly Cooper azonos című regényén alapuló széria 1. etapja 8 epizódból fog állni. A produkció az 1980-as évek Angliájának hataloméhes társadalmi elitjét és azok drámáit, túlkapásait és sokkoló mindennapjait dolgozza fel a független televíziózás kíméletlen világában. A legfontosabb szerepekben David Tennant, Aidan Turner, Katherine Parkinson, Lisa McGrillis, Alex Hassell, Emily Atack és Danny Dyer lesz látható.

A Disney+ tájékoztatása szerint októberben vagy novemberben válik majd elérhetővé a Ryan Murphy által készített Doctor Odyssey 13 részes 1. szezonja. Az orvosi drámasorozat története egy luxushajón játszódik, ahol az új fedélzeti orvos, Max keményen dolgozik a legénységgel együtt nap mint nap. A kis létszámú, de rendkívüli orvosi csapatot különleges szakmai krízisek teszik próbára, mérföldekre a szárazföldtől.

November 25-én érkezik a platformra a National Geographic sorozata, a Tsunami: Race Against Time című 4 epizódos széria, amely betekintést nyújt a 2004-es indiai-óceáni szökőár szívszorító eseményeibe. A természeti katasztrófa 14 országot érintett. Egyelőre nem lehet tudni, hogy pontosan mikor, de még idén ősszel bekerül a kínálatba a Thomas Perry regénye alapján készült A nagy öreg (The Old Man) 8 epizódból álló 2. évada, a vészhelyzet-elhárítók életét bemutató 9-1-1 8. etapja, és a népszerű kórházas sorozat, A Grace klinika (Grey’s Anatomy) 21. szezonja is.

hirdetés

A napokban két fontosabb hazai szórakoztató műsor is véget ér

Műsorváltozás vasárnap a TV2-n: új időpontba kerül a Megasztár első válogatója

3 friss évad és egy új sorozat is érkezik a Network4 csatornáira szeptember végén

Mozifilmek, új sorozatok és folytatások: 21 produkciót jelentett be a SkyShowtime

Érkezik egy népszerű sorozat 21. évada a TV2 Csoport egyik csatornájára

Vadonatúj német orvosi sorozat indul október elején a TV2 Csoport egyik csatornáján