Az októberi 12 újdonság után ebben a hónapban csupán 7 új széria vagy friss évad érkezik az HBO Maxra. Novembertől többek közt elérhetővé válik egy széria korábban elhalasztott, új évada, egy minisorozat, az Agymenők alkotójának vadonatúj produkciója és egy dokumentumfilm-sorozat is.

Rap Sh!t

November 9-én dupla epizóddal debütál a Rap Sh!t 2. évada. A 8 részes friss etap ezt követően hetente jelentkezik majd új epizóddal. Shawna és Mia Miami legmenőbb új rapduójaként nagy hírnévre tesz szert, ám karrierjük sarkalatos pillanatához érnek, amikor kénytelenek eldönteni, hogy maradjanak hűek önmagukhoz, vagy alkalmazkodjanak a zeneipar igényeihez. A szezon eredetileg augusztusban indult volna, azonban a színészsztrájk miatt elhalasztották a premierjét.

Szintén ezen a napon válik elérhetővé a Hallgatás (Silence / Šutnja) 2. szezonja is. A horvát drámasorozat 6 részes folytatásában Olga az ukrajnai humanitárius segítségnyújtásra fókuszál, megjelenik Horvatić önéletrajza, amely nagy sikert arat, Vesna pedig főfelügyelőként dolgozik fontos ügyekben, miután Vladimir megtámadta. A friss évad októberben indult hazájában. 14-én indul a Szerelem nevében (Love Has Won) című dokumentumfilm-sorozat. A 3 részes produkció többi része hetente kerül majd be a kínálatba. A széria Amy Carlson, és az általa vezetett vallási mozgalom történetét meséli el.

16-án debütál a Julia Child életét feldolgozó sorozat, a Julia 7 epizódból álló 2. évada. A széria hetente jelentkezik majd új résszel. Julia és odaadó férje, Paul visszatér Simca franciaországi otthonából, és rájönnek, hogy Julia sikere mindent megváltoztatott. Neki és csapatának a Fehér Ház és egy, a múltjukból érkező fenyegetés között kell helytállnia, miközben továbbra is a női közszolgálati televíziózás élére kell törnie, és szembe kell néznie a ma is aktuális társadalmi kérdésekkel.

November 23-tól lesz megtekinthető a Candy Cruz című mexikói vígjátéksorozat. A 6 részes történet szerint Candy Cruznak született tehetsége van a főzéshez. A lány élete egyik legfeledhetetlenebb élményét éli át, amikor elmegy az egyik legnépszerűbb főzőműsorba, ahol közel kerül a műsorvezetőhöz, Emilianóhoz. Ezt követően Candyt kiválasztják, és így részt vehet a Sabor Secretóban, az egyik legnépszerűbb televíziós főzőműsorban, amely hírnevet hoz neki. A sorozat októberben debütált a mexikói HBO Maxon.

November 24-én jön a streaming szolgáltatóra egy kétrészes brit minisorozat, a Három család (Three Families). A produkció három valós történetet mutat be. Felfedi, hogyan érintett három családot az Észak-Írországban 2013 és 2019 között érvényben lévő abortusztörvény. A szériát 2021 májusában mutatták be a BBC One-on.

30-án lesz a premierje Chuck Lorre (Agymenők, Két pasi meg egy kicsi) új dramedy sorozatának, A bukinak (How to Be a Bookie). A 8 epizódos széria egy veterán bukmékert követ nyomon, aki megpróbál túlélni a sportfogadás közelgő legalizálása, az egyre instabilabb ügyfelek, a család és a munkatársak kereszttűzében. A produkció főszereplője Sebastian Maniscalco, de Charlie Sheen is feltűnik benne.

A SkyShowtime októberben érkező legnagyobb filmjeiről és szériáiról itt írtunk. A Netflix e havi sorozatpremierjeit itt, a Disney+ újdonságait pedig itt mutattuk be.

hirdetés

Bemutatjuk a hét legnagyobb streaming premierjeit

Sikerült megállapodni, nem tűnnek el a TV2 Csoport csatornái az egyik kábelszolgáltatónál

Új helyszínről jelentkezik az RTL több műsora is

Ezek a vadonatúj produkciók érkeznek júliusban a Prime Videóra

25. heti nézettség - 8 éves nézettségi rekordot dönthetett a Skócia – Magyarország mérkőzés

Ezt lehet tudni a jövő héten érkező 4. Beverly Hills-i zsaru filmről