Az Amazon Prime Video augusztusi premierjeit követően most bemutatjuk, hogy milyen újdonságok érkeznek szeptemberben a kínálatba. Ebben a hónapban mindössze 6 premier jön a streaming szolgáltatóra, amelyek közt A nagy pénzrablás egyik színészének új szériája, jövőben játszódó thriller és dokumentumfilm-sorozatok is megtalálhatóak.

Világvége lefújva

Szeptember 6-án debütált a Cómo cazar a un monstruo című 3 epizódból álló dokumentumfilm-sorozat. A spanyol produkció bemutatja amint a szexuális bántalamzásért elítélt Lluís megkéri Carles-t, hogy készítsen róla dokumentumfilmet annak érdekében, hogy helyrehozza az imázsát. Carles vonakodva belemegy, azonban nyomozása során még több, Lluís által elkövetett bűncseleményt leplez le. 10-én érkezik a streaming szolgáltatóra a The Money Game. A 6 részes dokumentumfilm-sorozat bemutatja az amerikai egyetemi sportolókat, akik az NIL irányelvek közelmúltbeli változásainak köszönhetően mostantól profitálhatnak a reklámokból.

hirdetés

13-án kerül be a kínálatba egy vadonatúj spanyol akció-vígjátéksorozat, a Világvége lefújva (En fin). A 6 részes 1. évadban, amikor kiderül, hogy közeledik a világvége, Tomás hátrahagyja a feleségét, Juliát és a lányát, Noát. Azonban amikor elmarad az apokalipszis, megpróbálja visszaszerezni a régi életét, de nem jár sikerrel. Eközben Julia lehetőséget lát arra, hogy megváltoztassa az életét. A főszerepben A nagy pénzrablásban Gandíát alakító José Manuel Poga látható.

Szeptember 13-án válik elérhetővé A nagy túra (The Grand Tour: One For The Road) 5. etapjának 4. epizódja. Ebben a részben Clarkson, Hammond és May három olyan autóval indulnak Zimbabwébe, amelyet mindig is szerettek volna kipróbálni. 20-tól lesz megtekinthető a Porno y Helado című argentin-urugay-i zenés vígjátéksorozat 2. szezonja. Pablónak, Ramónaónak és Cecinek különböző új kíhivásokkal kell szembenézniük, kezdve a zenekarba beszivárogni próbáló rajongóktól, a barátoknak való tartózáson át az egóproblémák kezeléséig.

26-án jön a streaming szolgáltatóra egy japán thriller, a Previously Saved Version. A 2200-ban játszódó filmben egy házaspár, Naoki és Mayumi egy luxus, lebegő rezidenciában él az űrben. Ők ketten olyan harmonikus életet élnek, amit mindenki megirigyelhet. Ez azonban csak a látszat, ugyanis Naoki évekkel ezelőtt androiddá alakította a feleségét annak érdekében, hogy a számára tökéletes életet éljék.

A Max szeptemberi sorozatpremierjeit itt, filmes újdonságait pedig itt ismertettük. A SkyShowtime-ra érkező legnagyobb szériákat és egész estés alkotásokat itt, míg a Disney+ friss produkcióit itt mutattuk be. A Netflix új sorozatairól és friss évadairól itt, a filmpremierjeiről itt írtunk.

hirdetés

Fontos információ érkezett a Trónok harca egyik új spinoffjával kapcsolatban

3 új szereplő csatlakozott a Bridgerton család 4. évadához

Leleplezték az idei Dancing with the Stars premierdátumát, zsűrijét és versenyzőit

Kiderült, hogy lesz-e 5. évada az Emily Párizsban sorozatnak

Tarolt A mackó és A sógun, utóbbi sorozat rekordot döntött a 76. Emmy-gálán

Megérkezett Az ifjú Sheldon vadonatúj testvérsorozatának első előzetese