A Disney+ júliusi premierjei után most bemutatjuk, hogy milyen produkciók érkeznek a nyár utolsó hónapja során a streaming szolgáltatóra. Augusztusban az előző hónaphoz képest kevesebb, összesen 10 alkotás válik elérhetővé, messze kevesebb mint az HBO Max-on vagy a Netflixen. Többek közt olyan produkciókat nézve élvezhetjük ki a nyár végét, mint egy nemrég a mozikban debütált film, egy új Star Wars sorozat és egy népszerű nyomozós széria folytatása.

Ahsoka

Csupán 3 hónappal a magyar mozis premiert követően, augusztus 2-án a Disney+-on is elérhetővé válik A galaxis őrzői: 3. rész (Guardians of the Galaxy Vol. 3). A Marvel filmben Peter Quillnek, aki még mindig nem jutott túl egy szörnyű veszteségen, össze kell gyűjtenie csapatát, és egy kockázatos, akciódús küldetésre kell indulnia, hogy megvédje az univerzumot és Mordályt. Eközben egy új, kiszámíthatatlan erő azzal fenyeget, hogy végleg elpusztítja az Őrzőket.

hirdetés

Ugyanekkor érkezik a platformra A mackó (The Bear) 10 epizódból álló 2. évada. Miközben a fiatal séf, Carmy és csapata azon dolgozik, hogy a szendvicsboltjukat magasabb szintű hellyé alakítsák át, ők maguk is jelentős változáson mennek keresztül. Mindannyian kénytelenek szembenézni a múlttal és el kell dönteniük milyen emberekké szeretnének válni. A széria új etapja június 22-én debütált a Hulun.

Augusztus 8-án indul a Gyilkos a házban (Only Murders in the Building) 10 részes 3. szezonja. A folytatásban Charles, Oliver és Mabel egy Broadway-show kulisszái mögött nyomoznak egy gyilkosság után. Ben Glenroy egy hollywoodi akciósztár, akinek Broadway-debütálása hirtelen halálával megszakad. A trió Loretta Durkin segítségével vág bele az eddigi legnehezebb nyomozásba, miközben a rendező, Oliver kétségbeesetten próbálja újra összerakni a darabot. A legújabb évadban Paul Rudd és Meryl Streep is szerepel.

9-én debütál a Disney+-on egy vadonatúj koreai drámasorozat, a Moving. A 20 részes 1. etap szupererővel rendelkező egyének egy csoportjának történetét meséli el, akik eltitkolják valódi képességeiket a világ elől, hogy megvédjék családjukat. 11-én érkezik a streaming szolgáltatóra a Nyugtalan elme (Jagged Mind) című horrorfilm. Amikor Billie észreveszi, hogy ugyanazon első randevú különböző változatait éli át, ki kell törnie a manipulatív volt barátnője által létrehozott időhurkok sorozatából. A produkciót június 1-én mutatták be a Hulun.

Augusztus 16-án lesz a premierje a Miguel harcolni akar (Miguel Wants To Fight) című vígjátékfilmnek. Annak ellenére, hogy egy olyan környéken él, ahol a harc a mindennapi élet része, a középiskolás Miguel még sosem vett részt egy harcban sem. Ám amikor néhány esemény fenekestül felforgatja az életét, Miguel megkéri három legjobb barátját, hogy segítsenek neki felkészülni élete első harcára. 23-tól lesz megtekinthető a Disney+-on a Bless this Mess 1. és 2. szezonja. A vígjátéksorozatban egy fiatal pár elhagyja a New York-i otthonát, és egy farmra költözik Nebraskában, amit a férfi örökölt. Ám az ingatlant nem megfelelő állapotban találják, és rengeteg akadállyal kell szembenézniük.

Szintén 23-án, dupla epizóddal debütál a legújabb Star Wars sorozat, az Ahsoka. A 8 részes széria a Birodalom bukása után játszódik és Ahsoka Tano, az egykori Jedi lovag kalandjait követi nyomon, aki ezúttal egy, a sebezhető galaxisra leselkedő fenyegetés után nyomoz. A címszereplőt a The Mandalorian 2. évadához hasonlóan Rosario Dawson alakítja, de szerepel benne Hayden Christensen és Lars Mikkelsen is.

A Disney+ National Geographic részére is jön újdonság, ugyanis augusztus 25-én válik elérhetővé az Explorer: Az Északi-sarkvidék vonzásában (Explorer Lost in the Arctic). Sir John Franklin 1845-ben indult Angliából két hajóval és 129 emberrel, hogy elsőként hajózzanak át a Northwest Passage-n, ám Franklin hajói nyomtalanul eltűntek. Most egy csapat felfedező megpróbálja megfejteni a rejtélyt. 30-án érkezik a streaming szolgáltatóra a Sulphur Springs titkai (Secrets of Sulphur Springs) 8 részből álló 2. etapja. A folytatás Harperre összpontosít, aki, megpróbál rájönni, milyen kapcsolat fűzi őt a tremonti szállodához. A széria új szezonját tavaly júniusban mutatták be a hazai Disney Channelen.

A SkyShowtime nyáron érkező legnagyobb filmjeiről és sorozatairól itt írtunk. Hamarosan pedig bemutatjuk a Netflix és az HBO Max augusztusban debütáló új szériáit és filmjeit is.

hirdetés

Árpa Attila lesz az RTL vadonatúj napi sorozatának egyik főszereplője

Itt a Sárkányok háza 2. évadának 5. epizódjának előzetese

A csatornán még nem látott török sorozat érkezik a Dunára

Ezek a hét legnagyobb streaming premierjei

Megszűnt az egyik hazai csatorna

Legendás kvíz műsorvezetésével térhet vissza Palik László a TV2-re