A decemberi filmpremierek után most ismertetjük, hogy milyen újdonságok érkeznek januárban a Netflixre. Az előző hónaphoz képest most kevesebb, összesen 8 új, saját gyártású film kerül be a streaming szolgáltató kínálatába. Januártól többek közt igaz történetek inspirálta produkciók, disztópikus alkotás és sztárok főszereplésével készült filmek is megtekinthetőek lesznek.

Légi csibészek

Január 4-én került be a kínálatba A hó társadalma (Society of the Snow / La sociedad de la nieve). A spanyol film az 1972-ben történt andoki repülőgép-katasztrófát dolgozza fel, amit huszonheten túléltek. Bemutatja a montevideói Old Christians Club rögbicsapat játékosai, családtagjaik és barátaik túlélésért folytatott harcát a dermesztő hideg és a szélsőséges körülmények között.

hirdetés

5-én érkezett a Netflixre az Édes bosszú (Good Grief) című dramedy. A híres író férje elvesztését gyászoló művész elviszi két legjobb barátját egy párizsi utazásra, ahol mocskos titkok és fájdalmas igazságok kerülnek napvilágra. Dan Levy a főszerep mellett a rendezői és az írói munkában is részt vett.

Január 12-én debütál a Kevin Hart és Gugu Mbatha-Raw főszereplésével készült Légi csibészek (Lift). Egy profi tolvaj és csapata megpróbálkozik a legnagyobb rablással: lenyúlnának 500 millió dollárt aranyban egy repülőn álló széfből, 12 ezer méter magasságban. Az akció-vígjátékban többek közt Vincent D’Onofrio,  Billy Magnussen, Jean Reno, Jacob Batalon, Sam Worthington és A nagy pénzrablásban Tokiót alakító Úrsula Corberó is játszik.

18-tól lesz megtekinthető egy szaúdi bűnügyi dráma, A hamvakból (From the Ashes). Egy szigorú lányiskolában titokzatos tűzvész tör ki. Mindenki azt találgatja, hogy vajon baleset volt-e, vagy gyújtogatás történt. A produkció valós esemény ihlette. 19-én kerül be a kínálatba a 60 perc (Sixty Minutes / 60 Minuten) című német akció-dráma. A lánya felügyeleti jogáért mindenre hajlandó harcművész lemond egy nagy mérkőzést, hogy Berlinen átszáguldva részt vehessen a lány születésnapi buliján.

Szintén január 19-én válik elérhetővé a The Kitchen. A brit sci-fi dráma története szerint Izi hamarosan kijuthat a Konyhából, London egyik utolsó lakótelepéről. Azonban amikor a fiatal Benji megjelenik az életében, kemény döntésekkel kell szembenéznie. 26-án érkezik a streaming szolgáltatóra egy koreai disztópikus akciófilm, A pusztaság vadászai (Badland Hunters / Hwang-ya). Miután egy hatalmas földrengés törvények nélküli senki földjévé teszi Szöult, egy bátor vadász akcióba lendül egy őrült orvos fogságába esett fiatal lány megmentéséért.

31-én lesz a premierje a Védőr (WILL / Wil) című belga katonai filmdrámának. A produkció középpontjában két fiatal rendőr áll. A főhősök nem tudják eldönteni, hogy a kollaboránsokhoz vagy az ellenállókhoz csatlakozzanak-e a nácik által elfoglalt Antwerpenben a II. világháború alatt. Az alkotást igaz történet inspirálta.

A Disney+ januári újdonságairól itt, a Netflix sorozatpremierjeiről pedig itt írtunk.

hirdetés

Szünet nélkül érkezik a Keresztanyu 4. évada az RTL-re

Ők mérkőznek meg a Sztárbox vasárnapi 2. adásában

Bemutatjuk szeptember első hetének legnagyobb streaming premierjeit

35. heti nézettség - Tarolt az idei Sztárbox első adása

Hétfőtől minden hétköznap esti produkciót érintő műsorváltozás lesz az RTL-en

Ők lesznek az Adom a napom 4. évadának harmadik hetének vendégei