Az októberi filmpremierek után most bemutatjuk, hogy milyen újdonságok érkeznek novemberben a Netflixre. Az előző hónaphoz képest most több, összesen 20 új film kerül be a streaming szolgáltató kínálatába, amelyek közt több nemzet produkciói is megtalálhatóak lesznek. Többek közt elmélyülhetünk a bűncselekmények, a szerelem, a sport és az aktivizmus témakörökben, miközben már a karácsonyi hangolódást is elkezdhetjük.

Családi cserebere

November 1-jén került be a kínálatba egy mexikói dráma, a Hurrikánszezon (Hurricane Season / Temporada de huracanes). Miután egy csapat fiatal egy holtestre bukkan egy csatornában, a perverz bűncselekmények mögött rejlő brutális igazság felfedi egy kisváros elhallgatott titkait. Szintén ezen a napon érkezett a Netflixre a Bezártság (Locked In) című pszichológiai thriller. Egy kedves ápolónő megpróbál rájönni egy kómában fekvő beteg sérüléseinek titkára. Felfedezi a mögöttük megbújó keserű rivalizálást, hűtlenséget, árulást és gyilkosságot.

hirdetés

Ugyanekkor debütált A Nuovo Olimpo sötétjében (Nuovo Olimpo). Az olasz romantikus dráma az 1970-es évekbe kalauzolja el a nézőket. Enea és Pietro egy moziban ismerik meg egymást, a véletlen találkozásból pedig felejthetetlen románc szövődik, ám a sors elszakítja őket egymástól. 1-je óta tekinthető meg a Tolvajnők (Wingwomen / Voleuses) című francia akció-vígjáték is. Az egész életen át tartó bujkálásba belefáradva egy profi tolvaj úgy dönt, visszavonul. Ám előbb még elvégez egy utolsó könnyű melót a bűntársával és egy belevaló új sofőrrel.

November 3-án vált elérhetővé az Annette Bening és Jodie Foster főszereplésével készült életrajzi film, a NYAD. Diana Nyad sportoló 60 évesen elhatározza, hogy valóra váltja élete nagy, közel lehetetlen álmát: átússza a Kuba és Florida közötti több mint 150 km-es távot a nyílt óceánon. 8-án érkezett a streaming szolgáltatóra egy belga filmsorozat legújabb része, a Mikulás család 3. (The Claus Family 3 / De Familie Claus 3). Amikor az ajándékok kiosztása kudarcba fullad, és a Mikulás bajba kerül, a két testvér, Jules és Noah közösen próbálják megmenteni a karácsonyt. Vajon sikerrel járnak?

10-én debütált David Fincher akció-thrillerjének, A gyilkosnak (The Killer). Egy végzetes baleset után egy bérgyilkos harcol a megbízóival  – és önmagával – egy nemzetközi bosszúhadjáraton, amit igyekszik nem személyes ügyként kezelni. A produkció főszereplőjét Michael Fassbender alakítja. 16-án kerül be a Netflix kínálatába a Minden idők legjobb karácsonya (Best. Christmas. Ever!) című vígjáték. Miután a véletlen összehozza családjaikat karácsonyra, Charlotte a fejébe veszi, hogy bebizonyítja barátnőjének, élete túl szép ahhoz, hogy igaz legyen.

November 16-án debütál egy japán romantikus vígjáték, a Szerelem zavaros vizeken (In Love and Deep Water / Kureiji Kuruzu). Romantika, titokzatosság és zűrzavar uralkodik el egy, az Égei-tengerre tartó luxushajón, amikor egy inas és egy utas próbálnak megoldani egy rejtélyes gyilkossági ügyet. 17-én érkezik a platformra a Könnyen jött milliók (All-Time High) című francia romantikus vígjáték. Egy pénzszűkében lévő szélhámos összejön egy kriptovalutából meggazdagodott nővel. Ő lenne álmai áldozata, vagy most a csaló jár pórul a végén?

Szintén ettől a naptól lesz megtekinthető a 2018-as produkció folytatása, az Ádász hajsza 2. (Believer 2 / Dokjeon 2). A dél-koreai akciófilmben egy eltökélt nyomozó tovább kutatja az igazságot Ázsia legnagyobb drogszervezetéről, továbbá annak ravasz vezetőjéről, akivel befejezetlen ügye van. Ugyanekkor jön a streaming szolgáltatóra Colman Domingo, Chris Rock, Jeffrey Wright és Audra McDonald közös alkotása, a Rustin. Az életrajzi film bemutatja Bayard Rustin aktivistát, akinek rasszizmussal és homofóbiával kellett szembenéznie. A férfi az 1963-as washingtoni menet megszervezésével segített változtatni a polgárjogi történelem menetén.

November 17-én kerül be a kínálatba a Queenstown királyai (The Queenstown Kings) című dél-afrikai dráma is. Apja halála után egy egykor nagy nevű futballcsillag visszatér a vidéki Queenstownba, ahol kapcsolódást keres a fiával, a nagy álmokat dédelgető, tehetséges játékossal. 22-én debütál a Senki sem fog hinni nekem (I Don’t Expect Anyone To Believe Me / No voy a pedirle a nadie que me crea). A mexikói vígjáték-thrillerben egy író karrierje és egész élete váratlanul kisiklik, amikor Barcelonába költözése előtt áldozatul esik egy veszélyes bűnszövetkezetnek.

24-től lesz megtekinthető egy thai dráma, A messziről jött fiú (Doi Boy). A film története szerint egy szökevény Thaiföldön szexmunkásként kezd új életet. Ám belekeveredik egyik ügyfele kockázatos tervébe, amely egy jobb élethez vezetheti. Szintén ekkor válik elérhetővé az Elena tudja (Elena Knows / Elena sabe). Az argentin drámában egyre jobban eluralkodik a Parkinson-kór a nőn, de ő fáradhatatlanul nyomoz, hogy megtalálja a lánya váratlan haláláért felelős személyeket. A film Claudia Piñeiro azonos című regénye alapján készült.

November 24-én debütál egy török romantikus dráma is, az Utolsó hívás Isztambulba (Last Call for Istanbul / Istanbul Için Son Çagri). Egy véletlen repülőtéri találkozásnak köszönhetően két házas ember egy felejthetetlen, izgalommal, vággyal és csábítással teli éjszakát tölt együtt New Yorkban. A főszereplőket a Fatmagül címszereplőjét alakító Beren Saat és a Kuzey Güney – Tűz és vízből ismert Kivanç Tatlitug játszák.

Ugyanekkor kerül be a kínálatba a Szerelmi bonyodalmak (Wedding Games / Casamento à Distância) című brazil romantikus film. Amikor Alex és Eva úgy dönt, hogy házassági fogadalmukat azon a helyen teszik meg, ahol először találkoztak, ballépések egész sorozata nehezíti meg útjukat az oltárig. 30-án érkezik a Netflixre a Nehéz napok (Hard Days / Saigo made Iku). A japán dráma cselekménye szerint a tengernyi probléma elől menekülő kétségbeesett rendőr azt hiszi, hogy megúszhat egy cserbenhagyásos gázolást. Azonban az esetnek volt egy szemtanúja, aki tudja a telefonszámát.

Szintén november 30-án debütál Jennifer Garner és Ed Helms közös vígjátéka, a Családi cserebere (Family Switch). Egy családban néhány nappal karácsony előtt kitör a káosz, amikor egy ritka kozmikus eseménynek köszönhetően a szülők testet cserélnek tinédzser gyerekeikkel. A produkció Amy Krouse Rosenthal gyerekkönyve alapján készült.

A SkyShowtime októberben érkező legnagyobb filmjeiről és sorozatairól itt írtunk. A Netflix sorozatpremierjeit itt, a Disney+ újdonságait pedig itt mutattuk be. Az HBO Max e havi friss szériáit és új évadait itt, míg a filmes premierjeit itt ismertettük.

hirdetés

Érkezik egy népszerű sorozat 21. évada a TV2 Csoport egyik csatornájára

Vadonatúj német orvosi sorozat indul október elején a TV2 Csoport egyik csatornáján

Nem az előre tervezett időpontban lesz látható Sváby András vadonatúj utazós realityje a VIASAT3-on

Szünet nélkül folytatódik egy német orvosi drámasorozat az egyik országos csatornán

Fontos információ érkezett a Trónok harca egyik új spinoffjával kapcsolatban

Megvannak a Hypwriter, a Paprika Studios és az RTL közös sorozatötlet pályázatának döntősei