Az augusztusi újdonságokat követően most bemutatjuk, hogy milyen produkciók érkeznek az ősz első hónapja során az RTL fizetős, reklámmentes streaming szolgáltatójára, az RTL+-ra. Szeptemberben 2 új széria és 2 sorozat folytatása kerül be a kínálatba, valamint a focirajongók több mérkőzést is a platformon követhetnek majd élőben. Jövő hónaptól az előfizetők olyan témákban merülhetnek el, mint a bűnügyek, a szex és a reklámszakma.

Mad Men – Reklámőrültek

Szeptember 13-án debütál egy holland sorozat, a Szexbajok (Follow the SOA) 8 részes 1. évada, amely hazánkban az RTL+-on lesz először látható. Amikor egy nemi betegség futótűzként terjed az évfolyamában, a 18 éves Esmee alapos nyomozásba kezd, mely során akaratlanul is belekeveredik osztálytársai izgalmas és változatos szexuális életébe. Ami egy matekos stréber lány számára ártatlan felderítésnek indul, megszállott kutatássá válik: a vágy, a szex és a szerelem közötti összefüggést, a hasonlóságokat és különbségeket kutatja másokban, és persze ezáltal önmagában is.

hirdetés

15-én válik elérhetővé A híd (Bron/Broen) című skandináv széria 10 epizódból álló 3. etapja. A folytatásban Saga Norén malmői rendőrnő ismét közös nyomozásba kezd a koppenhágai rendőrséggel. Ezúttal Dánia fővárosának első semleges nemű iskoláját megalapító személy gyilkosságának ügyében folyik a nyomozás. A produkció 2011 és 2018 között 4 évadot élt meg.

Szeptember 20-án érkezik az RTL+-ra a Mad Men – Reklámőrültek. A többszörös díjnyertes amerikai sorozat az 1960-as évek New Yorkjába repíti a nézőket, ahol virágzik a reklámszakma, bármi eladható, és semmi sem az, aminek látszik. Don Draper a szakma nagyágyúja igyekszik fenntartani pozícióját, miközben a gyorsan változó világban egyre több ambiciózus fiatal is szárnyát bontogatja. A széria eredetileg 2007 és 2015 között volt látható, és 7 évad készült belőle. A Mad Men – Reklámőrültek hazánkban korábban az HBO GO-n volt elérhető,  jelenleg pedig az Amazon Prime Video-n nézhető meg.

21-én visszatér Európa egyik legrangosabb kupasorozata, az UEFA Európa Liga, valamint az UEFA Európa Konferencia Liga. Az RTL Hármon közvetített meccseken túl a streaming szolgáltató előfizetői 4-4 további mérkőzést követhetnek élőben.

Szeptember 28-tól lesz megtekinthető a Victor Lessard 10 epizódból álló 2. szezonja. A kanadai krimisorozatban, amikor egy magas rangú montreali rendőr levágott fejét találják egy kukában, Victor Lessard-nak és Jacinthe Taillon-nak meg kell oldania a gyilkosságot. Loïc Blouin-Dubois és Nadja Fernandez segítségével szembeszállnak egy kegyetlen gyilkossal, aki kísérteties graffitiket fest a tetthelyei közelében.

A SkyShowtime szeptemberben érkező legnagyobb filmjeiről és sorozatairól itt, a Disney+ legújabb produkcióit pedig itt mutattuk be.

hirdetés

Árpa Attila lesz az RTL vadonatúj napi sorozatának egyik főszereplője

Itt a Sárkányok háza 2. évadának 5. epizódjának előzetese

A csatornán még nem látott török sorozat érkezik a Dunára

Ezek a hét legnagyobb streaming premierjei

Megszűnt az egyik hazai csatorna

Legendás kvíz műsorvezetésével térhet vissza Palik László a TV2-re