A SkyShowtime-on szeptemberben számos premierrel élvezhetjük az őszi napok beköszöntét. Ezúttal a 6 legfontosabb produkciót mutatjuk be, amely a következő hónaptól megtekinthető lesz a streaming szolgáltatón. Többek közt korábbi HBO Maxon elérhető sorozat, bűnügyi szériák és három, idén debütált mozifilm is felkerül az online videótárra.

Dungeons & Dragons: Betyárbecsület

Szeptember 4-én indul egy korábban az HBO Maxon elérhető széria, a The Winner. A cseh-szlovák koprodukció ezt követően hetente jelentkezik majd új résszel. A 6 epizódból álló 1. évadban egy kis európai ország fiktív miniszterelnökének, Viktor Hudáknak a története bontakozik ki, aki befejezi politikai karrierjét, és visszatér a mindennapi életbe. Amikor utódja radikálisan felborítja az összes politikai intézkedését rájön, hogy nagyon kevés hatalma volt miniszterelnökként.

hirdetés

7 hónappal a magyar mozis premiert követően, 17-én a SkyShowtime-on is elérhetővé válik M. Night Shyamalan legújabb thrillere, a Kopogás a kunyhóban (Knock at the Cabin). A film története szerint egy félreeső kunyhóban nyaraló családot négy fegyveres idegen tart fogva, akik döbbenetes döntésre akarják kényszeríteni őket, hogy megakadályozzák az apokalipszis eljövetelét. A család azonban a külvilággal szinte nem is tud kommunikálni, így el kell dönteniük, mit hisznek el és mit nem, mielőtt mindennek vége.

Szintén 7 hónappal a hazai mozis bemutatót követően, szeptember 24-én érkezik a streaming szolgáltatóra a Kokainmedve (Cocaine Bear). Az akciófilm egy drogcsempész 1985-ös repülőgép-szerencsétlenségéről szól, és az eltűnt kokainról, amelyet egy fekete medve falt fel. A Georgia állambeli erdőben egy közel 250 kg súlyú csúcsragadozó elképesztő mennyiségű kokaint nyel le, majd ámokfutásba kezd, hogy még több anyaghoz jusson, és minél több vért ontson. A produkciót igaz történet ihlette.

29-én egy újabb, fél évvel ezelőtt a mozikban debütált film kerül be a SkyShowtime kínálatába, ugyanis ezen a napon válik elérhetővé a Dungeons & Dragons: Betyárbecsület (Dungeons & Dragons: Honour Among Thieves). Egy elbűvölő tolvaj és egy csapat nem mindennapi kalandor egy nagyszabású rablást hajt végre, hogy visszaszerezzenek egy elveszett ereklyét. Ám a dolgok veszélyesen félresiklanak, amikor kiderül, rossz emberekkel húztak ujjat. A kalandfilm a legendás szerepjáték világát és játékos szellemét varázsolja a képernyőre.

Pontos időpont még nem ismert, de szeptemberben jön a streaming szolgáltatóra a Codename: Annika című finn-svéd bűnügyi sorozat 6 részes 1. évada. A történet egy műkincscsalásokra specializálódott finn nyomozóról, Emmáról szól, aki titokban beszivárog egy stockholmi aukciósházba, hogy kivizsgálja a cég kapcsolatát egy Blanko néven ismert, hírhedt pénzmosóval. Hogy észrevétlen maradjon, Emma az Annika fedőnevet veszi fel, és egy féktelen bulikirálynőnek álcázza magát. Új, vad személyisége olyan ajtókat nyit meg előtte, amelyek bepillantást engednek a magas szinten művelt műkincscsalások világába.

Még nincs információ arról, hogy pontosan mikor, de szintén szeptemberben válik elérhetővé a Natasha Lyonne főszereplésével készült Poker Face 10 epizódból álló 1. etapja is. A széria Charlie Cale-t követi nyomon, aki rendkívüli képességének köszönhetően felismeri, ha valaki hazudik. Egy gyanús halálesetet követően egy kaszinófőnök elől menekülve utazik át az Egyesült Államokon, és minden egyes állomáson új szereplőkkel és furcsa, megoldásra váró bűntényekkel találkozik.

Hamarosan bemutatjuk a Netflix szeptemberben debütáló új szériáit és filmjeit, valamint a Disney+ és az HBO Max következő havi újdonságait is.

hirdetés

26. heti nézettség - Komoly bukás lett a Marsra magyar 2. évada az RTL-en

Legendás kvíz műsorvezetésével térhet vissza Palik László a TV2-re

A TV2-től átigazolt műsorvezetőtársat kap Miller Dávid az X-Faktorban

Iszak Eszter elbúcsúzott a Mokka nézőitől

Bejelentették a Sztárbox új kategóriáját és 8 versenyzőjét

11 új sorozat, vagy friss évad érkezik júliusban a Netflixre