Az elmúlt hetekhez hasonlóan most is számos újdonsággal örvendezték meg a streaming szolgáltatók a felhasználóikat. Számos sorozat és film került be a különböző platformok kínálatába, cikkünkben pedig összeszedtük ezek közül a legfontosabbakat. A produkciók között spinoff sorozatok, sztárok főszereplésével készült alkotások és megtörtént bűnesetet feldolgozó széria is megtalálható.

Pingvin

A Batman spinoff sorozata, a Pingvin (The Penguin) pénteken debütált a Maxon. A thrillerszéria 8 epizódból álló 1. évada minden héten új résszel jelentkezik majd. A címszereplő bőrébe ezúttal is Colin Farrel bújik. Közvetlenül a 2022-es nagysikerű film eseményei után játszódó produkció az egykor Oswald Cobblepot néven ismert karaktert mutatja be, valamint hatalomra jutását Gotham alvilágában, hogy a Batman-univerzum egyik leghírhedtebb gonosztevőjévé váljon.

hirdetés
Advertisement

A Sylvester Stallone főszereplésével készült Tulsa királya (Tulsa King) 10 epizódból álló 2. etapja szerdán indult el a SkyShowtime-on. A bűnügyi drámasorozat új részei hetente kerülnek be a kínálatba. A folytatásban Dwight és csapata tovább építik és védik növekvő birodalmukat Tulsában, de rájönnek, hogy nem ők az egyetlenek, akik igényt tartanak a területükre. A Kansas City-i maffia és egy nagyon befolyásos helyi üzletember fenyegetése miatt Dwight azzal küzd, hogy biztonságban tartsa a családját és a csapatát, miközben minden ügyét kézben tartja.

A Szörnyeteg című antológia sorozat 2. szezonja, a Szörnyetegek: A Lyle és Erik Menendez-sztori (Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story) csütörtökön vált elérhetővé a Netflixen. A megtörtént bűnesetet feldolgozó, 9 részből álló produkció a Menendez fivérek életét mutatja be, akik 1989-ben, Beverly Hillsben megölték a szüleiket, José és Kitty Menendezt. Míg az ügyészség azzal érvelt, hogy a családi vagyont akarták örökölni, a testvérek azt állították, hogy tettük hátterében a szüleiktől elszenvedett fizikai, érzelmi és szexuális bántalmazás miatti félelem állt.

A Carrie Coon, Natasha Lyonne és Elizabeth Olsen főszereplésével készült Az apa három lánya (His Three Daughters) pénteken érkezett meg a Netflixre. A dráma története szerint, amikor apjuk egészségi állapota romlik, három elhidegült testvér újra találkozik, hogy az apjuk mellett legyenek és felkészüljenek az elkerülhetetlenre. Azonban az együttélés rengeteg nehézséggel jár, mivel Katie, Rachel és Christina személyisége teljesen különböző és más világlátással rendelkeznek.

A WandaVízió spinoffja, a Mindvégig Agatha (Agatha All Along) csütörtökön dupla résszel debütált a Disney+-on. A Kathryn Hahn főszereplésével készült 9 epizódból álló minisorozatból minden héten új rész érkezik a platformra. Agatha padlóra kerül, miután egy gyanús, gót stílusú tini segít neki kiszabadulni egy abnormális varázslatból. A nő érdeklődését akkor kelti fel igazán segítője, amikor a fiú könyörög neki, hogy vigye magával a legendás Boszorkányok útjára, egy mágikus próbatételre. Megígéri neki, ha túléli, akkor azzal jutalmazza meg a boszorkányt, ami a legjobban hiányzik neki.

A La Maison 1. évadának első három része pénteken vált elérhetővé az Apple TV+-on. A 10 epizódos francia drámaszéria minden héten új résszel jelentkezik a streaming szolgáltatón. Egy ikonikus francia haute couture divatházat vezető családi dinasztia botrányba keveredik. Ezért ki kell találniuk, hogyan újítsák meg magukat, mivel ha ezt nem teszik meg, akkor a riválisaik elpusztítják őket.

Egy japán drámaszéria, A gonoszok királynője (Queen of The Villains / Gokuaku Joou) 5 részből álló 1. etapja pénteken került be a Netflix kínálatába. A sorozat Dump Matsumoto, profi női pankrátor életét dolgozza fel. Dump Matsumoto fiatal nőként abban reménykedett, hogy melegszívű emberként is sikeres pankrátor lesz. Azonban miután kirúgták a munkahelyéről, meghozta a döntést, hogy vérszomjas karakterként fog harcolni.

Szintén péntek óta tekinthető meg a Maxon a Sidonie Japánban (Sidonie in Japan / Sidonie au Japon). A romantikus drámában Sidonie, egy híres francia írónő elhunyt férjét gyászolja, miközben Japánba utazik egy könyvbemutató körútra. Itt azonban egy helyi kiadóval egyre közelebbi kapcsolatba kerül, férje szelleme pedig mindvégig követi őt az utazáson.

A Max szeptemberi sorozatpremierjeit itt, filmes újdonságait pedig itt ismertettük. A SkyShowtime-ra érkező legnagyobb szériákat és egész estés alkotásokat itt, míg a Disney+ friss produkcióit itt mutattuk be. A Netflix új sorozatairól és friss évadairól itt, a filmpremierjeiről itt írtunk. A Prime Video újdonságait pedig itt ismertettük.

hirdetés

Új előzetes jelent meg a SkyShowtime-on látható kémthriller sorozat 2. évadához

37. heti nézettség - Az X-Faktor 2. válogatója lett az idei év 5. legnézettebb műsora

Vadonatúj előzetes érkezett a Squid Game 2. évadához

Ezek lesznek a Disney+ legnagyobb őszi premierjei

A napokban két fontosabb hazai szórakoztató műsor is véget ér

Műsorváltozás vasárnap a TV2-n: új időpontba kerül a Megasztár első válogatója