Az HBO Max az egyik legnagyobb streaming szolgáltató, melynek világszerte 97,6 millió előfizetője van. A médiavállalat most ismertette, hogy idén január 1. és május 31. között mely sorozatok és filmek lettek a legnézettebbek a magyar HBO Maxon, valamint a hazai produkciókról is készült egy 10-es lista. A szériák és a filmek közül kiemeltünk néhányat, a teljes toplisták pedig a cikk alatt találhatóak.

The Last of Us

A sorozatokat felvonultató lista élén a The Last of Us áll. A Pedro Pascal és Bella Ramsey főszereplésével készült széria hatalmas népszerűségre tett szert, már az első epizódját 4,7 millióan nézték meg a nyitónapon, ráadásul a második rész is rekordot döntött. A toplista második helyén a 10 Emmy-díjas A Fehér Lótusz (The White Lotus) található. Az antológiasorozatnak már berendelték a 3. évadát, amely ezúttal Thaiföldön fog játszódni. A harmadik helyen egy felnőtteknek szóló animációs sorozat, a Rick és Morty áll, melynek legújabb, 6. etapja tavaly szeptemberben debütált a platformon.

hirdetés

A listán többek közt megtalálható az áprilisban indult, megtörtént esetet feldolgozó Szerelem és halál (Love & Death). Meglepő módon olyan szériák is felkerültek a listára, amelyek nem jelentkeztek idén új résszel. Ilyen a 2019-ben véget ért Trónok harca (Game of Thrones), és a tavaly augusztusban debütált előzménysorozata, a Sárkányok háza (House of the Dragon) is, amely Amerikában és hazánkban is rekordnézettséggel indult.

A gyilkos járat

Az HBO Maxon megtalálható, összes film hazai nézettségét tekintve a Mark Wahlberg és Chiwetel Ejiofor főszereplésével készült Végtelen (Infinite) áll az első helyen. Ezt a listán Brad Pitt akció-vígjátékfilmje, A gyilkos járat (Bullet Train) követi, amely 8 hónappal a magyar mozis premiert követően került fel a streaming szolgáltatóra. A harmadik helyen is egy híres színész alkotása található, ugyanis a dobogó alsó fokát Dwayne Johnson szuperhősös filmje, a Black Adam foglalja el.

A 10-es listán az új produkciók mellett kevésbé friss alkotások is találhatóak, ugyanis 3 Harry Potter-film (Harry Potter és a Bölcsek köve, Harry Potter és a Titkok kamrája, Harry Potter és az Azkabani fogoly) is a legnézettebbek közt áll. A 10-es listára felkerült még a Minden jót, Leo Grande! (Good Luck to You, Leo Grande) és Mark Wahlberg újabb produkciója, a Stu atya (Father Stu) is.

Zanox – Kockázatok és mellékhatások

A magyar filmeket bemutató lista élére a sci-fi elemekkel átszőtt magyar romantikus vígjáték, a Zanox – Kockázatok és mellékhatások került. A dobogó második fokán a Vilmányi Bennett és Thuróczy Szabolcs főszereplésével készült Larry található. Eddig ebben az évben a streaming szolgáltató harmadik legnézettebb hazai produkciója a Legjobb tudomásom szerint című filmdráma lett, amely egy örökbefogadás előtt álló, fiatal házaspárról szól. A listán többek közt szerepel még a 2022-es Oscar-díjra nevezett Post Mortem, a Barátok közt színészeinek új filmje, a Szelfi Egyetem és a magyar-lett-francia-német koprodukcióban forgatott háborús filmdráma, a Természetes fény is.

Az HBO MAX legnézettebb sorozatai január 1. és május 31. között:
1. The Last of Us
2. A Fehér Lótusz (The White Lotus)
3. Rick és Morty
4. Jóbarátok (Friends)
5. Agymenők (The Big Bang Theory)
6. Trónok harca (Game of Thrones)
7. Shameless – Szégyentelenek
8. Sárkányok háza (House of the Dragon)
9. The Walking Dead
10. Szerelem és halál (Love & Death)

Az HBO MAX legnézettebb filmjei január 1. és május 31. között:
1. Végtelen (Infinte)
2. A gyilkos járat (Bullet Train)
3. Black Adam
4. Harry Potter és a Bölcsek köve (Harry Potter and the Sorcerer’s Stone)
5. Sikoly (Scream)
6. Stu atya (Father Stu)
7. Morbius
8. Minden jót, Leo Grande!(Good Luck to You, Leo Grande)
9. Harry Potter és a Titkok kamrája (Harry Potter and the Chamber of Secrets)
10. Harry Potter és az Azkabani fogoly (Harry Potter and the Prisoner of Azkaban)

Az HBO MAX legnézettebb magyar filmjei január 1. és május 31. között:
1. Zanox – Kockázatok és mellékhatások
2. Larry
3. Legjobb tudomásom szerint
4. Post Mortem
5. Szelfi Egyetem
6. Pesti balhé
7. Hab
8. Seveled
9. Második kör
10. Természetes fény

hirdetés

Még idén érkezik az Adom a napom 2. évada a VIASAT3-ra

Kiderült, hogy mikor ér véget a Séfek séfe 5. évada a TV2-n

Az RTL fontos sávban megismétli a Keresztanyut, minden hétköznap látható lesz

Kiderült, hogy a Dancing with the Stars 4. évada milyen időpontban lesz látható a TV2-n

Éden Hotel, Ázsia Expressz, Szingli vagy svindli – összegyűjtöttük az ősz 10 legnagyobb tévéműsorát

Két háttérműsort is kap a VIASAT3 nagyszabású társkereső realityje