A Disney+ októberi premierjei után most bemutatjuk, hogy milyen produkciók érkeznek az ősz utolsó hónapja során a streaming szolgáltatóra. Novemberben 12 újdonság kerül be a kínálatba, amelyek közt a sport, a kvízjátékok, a bűntények és a horrorok iránt rajongók is megtalálhatják a számukra kedvező produkciókat. A karácsony közeledtével pedig az ünnepekre is lehet majd hangolódni. 

Ausztrália: A sorozat

November 1-jén tripla résszel indul az Üdv Wrexhamban (Welcome to Wrexham) című dokumentumfilm-sorozat 2. évada. A 15 epizódból álló etap további részei hetente kerülnek majd be a kínálatba. Betekintést nyerhetünk a világ harmadik legrégebbi profi futballklubjának életébe, amelyet Rob McElhenney és Ryan Reynolds irányít. A friss szezon szeptember közepén debütált az FX-en. Szintén ezen a napon válik elérhetővé a Vigyázz, ufók! (Solar Opposites) 11 részes 4. évada, amelyben tovább folytatódnak a Közép-Amerikában élő ufó család kalandjai. A felnőtteknek szóló animációs sorozat új etapját augusztusban mutatták be a Hulun.

3-án lesz a premierje a Quiz Lady című vígjátéknak. Egy briliáns, de túlbuzgó, kvízshow-függő fiatal nő és a tőle elhidegült nővére újra összefog, hogy előteremtsék a pénzt anyjuk tetemes szerencsejáték adósságára. Végül egyetlen reményük marad arra, hogy megszerezzék az összeget, hogy a főhősből jóhiszemű kvízjátékost faragnak. A főszerepekben Sandra Oh, Awkwafina, Jason Schwartzman, Tony Hale, Holland Taylor és Will Ferrell látható.

November 8-án debütál az Elkövetők (Culprits) 8 epizódos 1. évada. Joe Petrus az amerikai álmot éli, ám van egy titka: három évvel ezelőtt egy hírhedt brit bűnöző beszervezte a bandájába és részt vett egy bűntényben. Amikor egy gyilkos célba veszi a bűntény mögött álló bandát, Joe rájön, hogy az egyetlen módja annak, hogy biztonságban tartsa a családját, ha visszatér Londonba, felveszi a kapcsolatot a bűnözőkkel.

Ugyanekkor dupla résszel indul a Télapuk (Santa Clauses) 6 részből álló 2. etapja. A Télapú filmek alapján készült széria hetente jelentkezik új epizóddal. A Calvin család visszatér a karácsonyi körútról, Scott pedig a jövőre gondolván Cal-t nevezi ki a következő Télapónak, és teljes családi vállalkozássá alakítja át a karácsonyt. Az Északi-sark tudta nélkül egy Mikulás-fanatikus véletlenül kiszabadítja az „Őrült Télapót”, aki Scott legyőzésére készül.

November 14-én dupla résszel debütál a Gyilkosság a világ végén (A Murder at the End of the World) című krimisorozat. A 7 epizódos produkció további részei hetente érkeznek majd a platformra. Az amatőr detektív, Darby és nyolc másik vendég egy visszahúzódó milliárdos meghívására egy elvonuláson vesz részt. Amikor az egyik vendéget holtan találják, Darbynak minden képességét be kell vetnie, hogy bebizonyítsa, hogy gyilkosság történt, mielőtt az elkövető újabb életet oltana ki.

15-én kerül be a kínálatba a Német ház (German House) 5 részes 1. évada. A német sorozat története szerint ez eljegyzés előtt álló Eva Bruhnst felkérik, hogy tolmácsoljon egy SS-tisztek elleni tárgyaláson. Szülei és leendő vőlegénye megpróbálja lebeszélni, de ő az ösztöneire hallgat, és elvállalja a munkát. Hamarosan azonban rájön, hogy sokkal személyesebb kapcsolata van a perrel, mint azt gondolta volna. Szintén ekkor válik elérhetővé a Brawn: A lehetetlen Formula 1 Sztori (Brawn: The Impossible Formula 1 Story) című dokumentumfilm-sorozat. A 4 epizódból álló produkcióban Keanu Reeves autóversenyző legendákkal karöltve elmeséli a Forma-1 történetének egyik legnagyobb sztoriját.

November 17-én lesz a premierje a Ludacris, Teyonah Parris és Lil Rel Howery főszereplésével készült az Egy igazi karácsony (Dashing Through the Snow) című filmnek. Scott Calvin 28 év után újra igaz Mikulásként, az Északi-sark és a karácsony vezetőjeként uralkodik. Családjával az oldalán, valamint a manóival Scott Calvin megküzd a változó világgal, hogy életben tartsa a karácsony szellemét egy új generáció számára.

26-án érkezik a Disney+-ra a Baz Luhrmann 2008-as, azonos című filmje alapján készült széria, az Ausztrália: A sorozat (Faraway Downs). A 6 részes produkcióban a filmhez hasonlóan Nicole Kidman és Hugh Jackman játszák a főszereplőket. Az arisztokrata Sarah-nak szarvasmarha-tanyája van Ausztráliában. Férje halála után egy báró azt tervezi, hogy elveszi a földjét, de ő összefog egy állattenyésztővel, hogy megvédje a farmját. 29-től lesz megtekinthető az American Horror Stories 4 epizódos 3. szezonja. Ezúttal is minden rész más-más hátborzongató történetet mesél el. Az új évad néhány nappal ezelőtt debütált a Hulun.

November 29-én jön a streaming szolgáltatóra A rezervátum kutyái (Reservation Dogs) 10 részből álló 3., és egyben utolsó etapja is. A fiatalok Kaliforniában rekedtek, és ki kell találniuk, hogyan jutnak haza. Miután visszaérnek Okernbe, Elora elgondolkodik a főiskolán, Bear találkozik az összeesküvés-elméleteket gyártó Maximusszal, Willie Jack egyre jobban beleéli magát a közössége gyógyításába, Cheese pedig még mindig a nagymamájával él. A befejező szezont augusztusban mutatták be a Hulun.

A SkyShowtime novemberben érkező legnagyobb filmjeiről és sorozatairól itt írtunk. Hamarosan pedig bemutatjuk a Netflix, az HBO Max, a Prime Video és az RTL+ következő hónapban debütáló produkcióit is.

hirdetés

Bemutatjuk a hét legnagyobb streaming premierjeit

Sikerült megállapodni, nem tűnnek el a TV2 Csoport csatornái az egyik kábelszolgáltatónál

Új helyszínről jelentkezik az RTL több műsora is

Ezek a vadonatúj produkciók érkeznek júliusban a Prime Videóra

25. heti nézettség - 8 éves nézettségi rekordot dönthetett a Skócia – Magyarország mérkőzés

Ezt lehet tudni a jövő héten érkező 4. Beverly Hills-i zsaru filmről