A mai Big Picture konferencián rengeteg friss információ érkezett, melyek a SorozatWiki címlapján olvashatóak. Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatójának prezentációjában számos bejelentést tettek, kiderült többek között, hogy 5 korábbi műsor folytatását is berendelték. Ebben a cikkben hárommal foglalkozunk részletesebben. Mindhárom produkcióban közös, hogy már korábban is képernyőn voltak, illetve jövőre is láthatóak lesznek a TV2-n.

hirdetés
Advertisement

2022-ben érkezik a Séfek séfe 4. évada. A 3. etap idén szeptemberben és októberben ment a csatornán, viszonylag sikeresen. Az is kiderült, hogy a gaszto reality mellett egy sportreality is képernyőre kerül jövőre. Ugyan Palik László nélkül, de a következő évben is lesz Exatlon, ami már a 4. szezonjával jelentkezik majd.

4 évet követően jövőre visszatér egy vetélkedő is a csatornára. Szintén az online eseményen került bejelentésre, hogy 2022-ben látható lesz a Drágám, add az életed! 4. évada. A produkció 2016-ban debütált a TV2-n, az 1. etap sikeres volt, azonban a 2. és a 3. szezon már rossz nézettséget hozott. Az utolsó adás 2017 szeptemberében került képernyőre. A nap folyamán külön hírekben számoltunk be arról, hogy jön az Ázsia Expressz 3. évada és tavaszra érkezik a Sztárban sztár 8. szezonja. Már a nyáron kiderült, hogy berendelték a Szerencsekerék következő etapját, most pedig azt is bejelentették, hogy csak 2022-ben folytatódik.

hirdetés

Rendhagyó adással folytatódik a Sztárbox - ők mérkőznek meg egymással most vasárnap

38. heti nézettség - Hatalmasat tarolt a Megasztár első válogatója

Október elején vadonatúj mexikói telenovella indul a TV2 egyik délutáni sávjában

Brad Pitt, George Clooney és Szabó Kimmel Tamás - ezek a hét legnagyobb streaming premierjei

Októbertől már csak streamingen lehet majd BL-meccseket nézni az RTL-nél

Megérkezett a The Last Of Us 2. évadának első előzetese