Nyáron a legtöbb csatorna ismétléseket szokott adni hétköznap esténként. Az RTL Klub viszont a Fókusz, Barátok közt, Éjjel-Nappal Budapest hármassal 9-ig, negyed 10-ig mindig új tartalmat tűzött képernyőre. Februárban azonban átkerült a Budapest az RTLII-re, így idáig nagy kérdés volt, idén mivel készül a csatorna. A Konyhafőnök új évada június 7-én ér véget, úgy néz ki, azonban kora esténként most sem ismétlésekkel várja majd a nézőket az RTL Klub.

Június 10-én Megtörve címmel egy vadonatúj török sorozatot indít az RTL Klub – tudta meg a SorozatWiki. A széria hétköznaponként 19:35-kor lesz látható. A török sorozatok az RTL Klubon általában délutánonként szoktak képernyőre kerülni, este hetente jelentkező több éve nem indult, napi pedig még sosem. A hazájában Carpisma címmel futó széria viszont eltér a szokásos török stílustól és megszokott szerelmi szálak mellett sokkal több az akciójelenet, így érdekesebb lehet a nagyközönség számára is.

A Megtörve alapja az itthon 2005-ben bemutatott Ütközések című Oscar-díjas német-amerikai film. A széria Törökországban 2018 őszén indult, így elég frissnek számít. Csak egy évad készült belőle, a befejező része hazájában pont a héten kerül képernyőre. Az új akciósorozatban a drámai események és a krimis történeti elemek is hangsúlyt kapnak. A főszereplője Kadir, egy munkamániás rendőr, aki egy terrorista támadásban elveszíti feleségét és lányát. A tragédiát nem tudja feldolgozni, ezért úgy dönt, véget vet az életének. Az autóbalesetben azonban nem hal meg, sőt, nem csak saját, de másik három ember életét is megváltoztatja a szándékos ütközéssel.

hirdetés

A sorozat főszereplője Kivanc Tatlitug hazai nézők először az Ezel – Bosszú mindhalálig című szériában láthatták, mely az RTL Klubon és a Coolon volt látható korábban. Az elmúlt években több más Magyarországon is bemutatott török sorozat főszereplője volt. Rajta kívül Elcin Sangu (Szerelemben, háborúban), Melisa Asli Pamuk (Végtelen szerelem), Erkan Can (Piszkos pénz, tiszta szerelem), Alperen Duymaz és Hakan Kurtas is látható lesz az új különleges török produkcióban.

hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része

A héten véget ér az RTL jelenlegi legnézettebb műsora