Nyílt lapokkal címmel vadonatúj beszélgetős műsor indul a Spektrumon. A talkshowban olyan népszerű színészek vesznek majd részt, mint Csuja Imre, Csákányi Eszter vagy Mácsai Pál. A produkció március 27-én, szombaton 21:50-kor debütál a csatornán. Az új epizódok szombat esténként lesznek láthatóak. Szintén március végén jön a DTK: Elviszlek magammal új évada. D. Tóth Kriszta műsora 26-án, pénteken 21:50-kor indul, a további adások pedig vasárnap esténként kerülnek majd képernyőre. Részletek az AMC Network International közleményében:

hirdetés

Az új formátum gyakorlatilag nem más, mint egy rendhagyó kártyaparti, ahol minden résztvevő nyílt lapokkal játszik. A 10 részes sorozat minden epizódjában 4-4 színész ül le egy asztalhoz, ahol egy kérdésekkel teli kártyapaklival találja magát szemben, melyeken a nézők kérdéseit gyűjtötték össze. A játékosok – vagyis az Örkény Színház színészei – egymás után húznak lapot, felolvassák a kérdést, amivel akkor találkoznak először, és amelyre aztán válaszolniuk is kell. A kérdés elősorban mindig annak szól, aki húzta, de ha az asztaltársaság többi tagjának is van mondanivalója a témáról, akkor természetesen ők is becsatlakozhatnak a válaszba, épp úgy, mintha valódi kártyajáték közben beszélgetnének. A felvétel kezdetére több, mint 1000 kérdés gyűlt össze, így bőven volt miből válogatni.

A forgatásról D. Tóth András, a WMN audiovizuális divíziójának vezetője, a műsor rendezője így nyilatkozott:

„Az tetszik benne a legjobban, hogy kimozdítja a színészeket a komfortzónájukból. Azáltal, hogy mindenféle területről kapnak kérdéseket, teljesen kizökkennek az általunk elképzelt karakterükből, és önmagukká válnak. Olyan, mintha az ember egy otthoni vendégségbe csöppenne.”

Március 27-től tehát több tucat kiváló színész beszélgetésébe nyer bepillantást a néző a Spektrum Home-on, amely a műsor televíziós partnere. A fent említett művészeken túl látható lesz többek között Pogány Judit, Tenki Réka, Gálffi László, Patkós Márton és Hámori Gabriella is. A premier időzítése nem véletlen, hiszen a színházi világnap célja, hogy tisztelegjen a színészek és a színházi dolgozók előtt, és felhívja a figyelmet a színházművészet és a kultúra fontosságára.

De nem a Nyílt lapokkal az egyetlen induló műsor, március 26-tól új részekkel jelentkezik a csatorna egyik legnépszerűbb műsora, a DTK: Elviszlek magammal is, ahol D. Tóth Kriszta közismert emberekkel beszélget miközben elviszi őket úticéljukig. Az idei évadban vendégei között szerepel többek között Koltai Róbert, Kormos Anett és Spáh Dávid is.

A WMN produkcióknak ezzel még nincs vége, április 2-tól ugyanis ismét műsorra kerül a Te+Én Gyárfás Dorkával, aki a szerkesztőség stúdiójának kanapéjára invitálja vendégeit, hogy a legkülönfélébb, egyszerűnek tűnő kérdéseket tegye fel nekik.  Sok gondolkodásra nincs idő, a vendégeknek – így például Csonka Andrásnak, Somának, Veiszer Alindának és Geszti Péternek – azt és úgy kell mondaniuk, ami akkor és ahogyan eszükbe jut. Játékos, intim ugyanakkor informatív beszélgetések 20 percben.

Spektrum Home premier időpontok:

  • Nyílt lapokkal – március 27. 21:50, további epizódok minden szombaton 22:00-kor
  • DTK: Elviszlek magammal – március 26. 21:50, további epizódok minden vasárnap 21:50-kor

Ismétlés:

Te+én – április 2. 22:25, további epizódok minden vasárnap ugyanebben az időpontban

hirdetés

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Vadonatúj, nagyszabású, logikai vetélkedő érkezik idén a TV2-re

Még idén érkezik a Házasság első látásra 2. évada a TV2-re

Két bejelentés érkezett az Ázsia Expressz idei évadáról

Bejelentették, hogy kik lesznek a Bajnokok Ligája műsorvezetői az RTL-nél