A Media1 szombaton az Invinetwork honlapján vette észre, hogy a vállalatnak egyelőre nem sikerült megegyezésre jutnia a TV2 Csoporttal a műsorterjesztési szerződés meghosszabbításával kapcsolatban. A szerződés hiányában a tévétársaság valamennyi csatornáját augusztus 1-jén lekapcsolhatják azokon a településeken, ahol jelen van a kábelszolgáltató.

“Tisztelt Előfizetőink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a hosszan elhúzódó egyeztetések ellenére, az Invinetwork és a TV2 Csoport sajnálatos módon jelenleg még nem tudott megállapodni a szerződésük meghosszabbításáról, így amennyiben a tárgyalások továbbra is eredménytelenek maradnak, akkor a TV2 Csoport csatornái 2024. augusztus 1. napjával kezdődően kikerülnek az Invinetwork kínálatából. Amint további érdemi információval rendelkezünk tájékoztatjuk Önöket! Köszönjük a megértésüket! Invinetwork Kft.”

– írják az Invinetwork honlapján.

A Media1 megtudta, hogy az Invinetwork Szegeden, Tökölön, Tiszaújvároson, Pécelen, Békéscsabán, Dunaújvárosban, Bátonyterenyén, Békésen, Dorogon, Kerepesen, Kistarcsán, Mogyoródon, Nagytarcsán, Pásztón, Vizsláson és Szegeden végez kábelszolgáltatóként műsorterjesztést. Így bő egy hónap múlva ezeken a településeken sötétedhetnek el a TV2 Csoport tévéadói ennél a szolgáltatónál, amennyiben nem születik megállapodás.

Frissítés: A TV2 Csoport vasárnap válaszolt a lap megkeresésére, és elárulták, hogy időközben sikerült megegyezniük az Invinetworkkel, így továbbra is elérhetőek lesznek a kábelszolgáltató kínálatában a tévétársaság csatornái. A friss fejelményről itt írtunk részletesen.

hirdetés

Össze-vissza kezdik adni a Szerencsekerék új és régi részeit a TV2-n

Vadonatúj előzetest kapott a Cobrai Kai utolsó évada

Elölről kezdi A mi kis falunk ismétlését az RTL

Itt a Sárkányok háza 2. évadának 4. epizódjának előzetese

Bejelentették, hogy mikor érkezik Sylvester Stallone sorozatának új évada a SkyShowtime-ra

Bemutatjuk a hét legnagyobb streaming premierjeit