Tegnap tartotta nagyszabású évadbejelentő sajtóeseményét az RTL Magyarország. A mi kis falunk új évadáról, a vadonatúj showműsorról, a Nyerő Páros új versenyzőiről és további újdonságokról is lerántották a leplet, melyekről itt írtunk részletesen. Ma pedig a TV2 Csoport ahelyett, hogy elárulta volna, konkrétan milyen műsorokkal vág bele az őszi idénybe, példa nélküli módon majd csak az augusztus 27-i szezonkezdet napján leplezi le, mit is láthatnak esténként a nézők. A tévéműsorban pedig az alábbi szöveg található a 19 órakor kezdődő műsorblokk helyén: “Találd ki, mit fogsz nézni! ;)”

A cégcsoport közleményben árulta el, hogy augusztus 16-tól szokatlan reklámkampánnyal támogatják meg az őszi szezonkezdetet. A műsorcímek helyett emojik jelölik az érkező új, vagy új évaddal visszatérő saját gyártásokat. Az augusztus 27-től télig tartó időszakban 13 produkcióval készül a TV2. A korábbi hírek és információk alapján azt már tudjuk, hogy Liptai Claudiával folytatódik a Séfek séfe, elindul Ördög Nórával a MasterChef VIP, valamint elkészíthetik a gasztroreality Junior változatát is. Visszatér új évaddal a Ninja Warrior Hungary, a Sztárban sztár, a Korhatáros szerelem és az emojik alapján A Piramis is. Valamint bemutatnak egy vadonatúj fikciós sorozatot, erről elsőként számoltunk be.

A TV2-n idén ősszel elindul egy új showműsor is, a Csak show és más semmi, melyben visszatér a csatornára az egykori műsorvezető, Tatár Csilla, valamint feltűnik versenyzőként Köllő Babett, Horváth Éva és Vastag Csaba is. A teljes névsort azonban még nem leplezte le a TV2. Az ősszel és télen érkező műsorok között ott lehet még a Media Hungaryn tett bejelentések alapján egy új celebes reality, melyet Máltán forgathat a csatorna, valamint egy családi gameshow is, melyben a szülők saját gyermekeiket teszik “próbára”. Emellett a korábbi hírek alapján érkezik a Pénzt vagy éveket! új változata, melyben a hírességeknek azt kell megtippelniük, hogy az előttük álló civilek közül kik a szinglik, és kik alkotnak egy párt. A Sztárok és párok házigazdája Kasza Tibor lesz.

hirdetés

“Az őszi szezonra gondos tervezés alapján választottuk ki a tartalmakat és olyan műsorstruktúrát alakítottunk ki, amelyre még nem volt példa Magyarországon. Hiszek abban, hogy ezzel az új stratégiával a TV2 Csoport a teljes lakosság mellett mindkét kereskedelmileg fontos célcsoportban hamarosan piacvezető lesz és erre karácsonyig sem kell várni” – mondta Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója.

hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna