.

Elindult a TV2 Play, mostantól könnyebben nézhető vissza az Exatlon is

Írta: SorozatWiki | 2021. február 15. 14:45
Teljesen új külsővel, könnyen kezelhető felülettel és személyre szabott ajánlómotorral várja a nézőket a TV2 Csoport új online platformja, a TV2 Play. A felhasználóbarát videós felületen megtalálhatóak a TV2 legnépszerűbb jelenlegi és korábbi műsorai, sorozatai. A szolgáltatás mindenki számára ingyenesen használható, regisztráció után pedig elérhetővé válik néhány extra kényelmi funkció is, például a személyre szabható „kedvencek” lista.
Elindult a TV2 Csoport saját, streaming szolgáltatást nyújtó platformja, a TV2 Play. Elérhető a tévétársaság számos saját gyártású produkciója, állandóan frissülő nemzetközi filmek, extra tartalmak, ráadásul az ajánlómotornak köszönhetően a felhasználó számára érdekes videókat javasol a rendszer. Az oldalon lehetőség van műsorra, csatornára, kedvenc színészre vagy színésznőre szűrni, így mindenki megtalálhatja a számára tökéletes tartalmakat. Személyes profil létrehozása után készíthető saját „kedvenc” lista, mely még inkább segíti a pontos ajánlásokat. A TV2 Play felületén megtekinthetőek többek között a Megasztár legemlékezetesebb pillanatai, A Nagy Duett előadásai, a Sztárban sztár epizódjai, a Nicsak, ki vagyok? leleplezései, az Exatlon Hungary hatalmas küzdelmei, valamint a Dancing with the Stars látványos produkciói is. Ezen felül elérhetőek a Jóban Rosszban részei, a TV2 és az Izaura TV legnépszerűbb hazai gyártású, török és dél-amerikai szériái, továbbá a Mokka érdekfeszítő beszélgetései is. Az aktualitásokon kívül akár visszanézhetőek régi kedvencek is, mint például a Hal a tortán, az Aktív, a Bezár a bazár vagy az Ázsia Expressz.
Világszerte egyre elterjedtebb az on-demand tartalomfogyasztás, így hazánkban is. A 2021 februárjától elérhető TV2 Play egyszerűen használható bármely korosztály számára és a felhasználók könnyen elérhetik a kívánt videókat. „2020 rendkívül sikeres év volt a TV2 Csoport számára, hiszen a kihívások és nehézségek ellenére a főcsatornát és a csatornacsaládot vizsgálva teljes napon, mindhárom fontos célcsoportban piacvezető lett. A megnövekedett televíziózási kedv mellett egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az online videós szolgáltatások, és ennek a növekedésnek a következő szakasza egy letisztult, könnyen kezelhető és a fogyasztók számos igényét kiszolgáló online felület elindítása. Ezen értékek mentén hoztuk létre a TV2 Play-t, amely felhasználóbarát megjelenésével, aktuális tartalmaival és a különböző extra funkcióival hamar a nézők kedvence lehet majd. Nem titkolt szándékunk, hogy a fiatalabb korosztály megváltozott televíziós fogyasztási igényeit is kiszolgáljuk” – nyilatkozta Pavel Stanchev, a TV2 Csoport vezérigazgatója.


További hírek

Jövő héten szünetre megy az egyik fontos magyar sorozat az RTL Klubon

Az RTL is beszállt az Aranyélet készítőjének frissen díjat nyert sorozatötletébe

Márciusban új évaddal folytatódik az egyik legnépszerűbb kórházas sorozat Magyarországon

Új évaddal tér vissza az RTL Klub egyik fontos magyar sorozata