A Trónok harca sorozat 2019-ben ért véget, összesen 8 évadot élt meg. A népszerű széria előzménysorozata, a Sárkányok háza 2022 augusztusában debütált az HBO Maxon, a 2. etapja pedig június 17-én, most hétfőn indult a Maxon. Az évek során több spinoffot is terveztek, tavaly áprilisban pedig bejelentették, hogy berendelték A Hét Királyság lovagja (A Knight of the Seven Kingdoms) címre hallgató produkciót is.

hirdetés

Most pedig vadonatúj információk érkeztek a szériával kapcsolatban. Az HBO ugyanis bejelentette, hogy elkezdődött A Hét Királyság lovagja forgatása. Azt azonban egyelőre nem lehet tudni, hogy mikor fog debütálni a Maxon. Április elején már kiderült, hogy kik játszák a sorozat főszereplőit, most újabb neveket hoztak nyilvánosságra, akik csatlakoztak hozzájuk.

Finn Bennett (A törvény nevében) Aerion Targaryent alakítja, Bertie Carvel (Dalgliesh) Baelor Targaryent játssza, Tanzyn Crawford (Apró gyönyörű dolgaink) Tanselle-t formálja meg, Daniel Ings (Úriemberek) Ser Lyonel Barotheon bőrébe bújik, Sam Spruell (Fargo) pedig Maekar Targaryent alakítja. Továbbá az is kiderült, hogy a 6 részes produkció három epizódját Sarah Adina Smith (Minden kémia, Alaska nyomában) rendezi.

hirdetés

Ezek lesznek a Disney+ legnagyobb őszi premierjei

A napokban két fontosabb hazai szórakoztató műsor is véget ér

Műsorváltozás vasárnap a TV2-n: új időpontba kerül a Megasztár első válogatója

3 friss évad és egy új sorozat is érkezik a Network4 csatornáira szeptember végén

Mozifilmek, új sorozatok és folytatások: 21 produkciót jelentett be a SkyShowtime

Érkezik egy népszerű sorozat 21. évada a TV2 Csoport egyik csatornájára