Február 25-én indult a Comedy Central legújabb saját gyártású műsora a Heti Dörgés Villám Gézával. A talk show 3 hónapon keresztül 12 adással került képernyőre hétfőként 22 órakor. A produkció évadzáró epizódja május 20-án ment le a csatornán. Most kiderült, a műsorból nem készül több szezon, a hírt Villám Géza (Szabó Gál András) jelentette be Facebook oldalán. A műsorvezető így búcsúzott a produkciójától:

“RIP Heti Dörgés

Vége a nyárnak és egyre többen kérdezik, hogy mikor folytatódik a Heti Dörgés Villám Gézával. A szomorú hír az, hogy a Heti Dörgéstől el kell búcsuznunk. :( Nem titok, hogy a Comedy Central vezetőségével nem voltam egy hullámhosszon egy csomó gyártási kérdésben. A vártnál lényegesen jobb nézettségi adatok ellenére viharosan készült a műsor hétről hétre. A produkció hónapjai alatt a vérnyomásom olyan magasra szökött, hogy onnan még Klein Dávid is visszafordult volna. A jó hír viszont, hogy hamarosan jön új sorozatom, „A túlélés csodálatos világa”, amiben Bear Gryllst nagyon durván lenyomom és már a vérnyomásomtól sem kap infarktust többé a kardiológusom” – olvasható a bejegyzésében.

A SorozatWiki információi szerint a Comedy Centralt is üzemeltető Viacom nem volt elégedett a heti Dörgés Villám Gézával eredményeivel, ezért döntöttek úgy hogy nem folytatják a műsort. A hírrel kapcsolatban kerestük a Viacomot, ahol produkció megszűnését megerősítették a SorozatWikinek, de nem kívántak mást hozzátenni.

Először egy színésztársa miatt örült, hogy bekerült A mi kis falunkba – interjú Schmied Zoltánnal

A Zivány egyes újabb fontos szereplője lesz látható az új előzménysorozatban

Megint későbbre tolták a budapesti Comic Cont, de az új időpontban is lesz Trónok harcás színész

Beharangozó videó érkezett a The Witcher 2. évadához

A hétvége erejéig újra elérhetővé tették a Diginél az Izaura TV-t és a Jocky TV-t

A Keresztanyu sztárjával indult új focis műsor a VIASAT6-on