A 3. évadával tér vissza a SorozatWiki Podcast, mely a következő hetekben a korábbiaknál sűrűbben jelentkezik majd! Az első adásunkban az egyik legnépszerűbb műsorvezető és kommentátor, Gundel Takács Gábor volt a vendégünk, aki augusztus végén lett 60 éves. Az évek óta függetlenként dolgozó szakemberrel végigvettük a teljes tévés karrierjét, a kezdeti időktől, egészen idén őszig. Elmesélte, hogy eredetileg milyen szakmát szeretett volna magának és végül 41 évvel ezelőtt hogyan került a köztévéhez. Visszaidézte miként lett a Játék hátárok nélkül meghatározó arca és hogyan emlékszik vissza a vetélkedőre. Megosztotta annak a történetét, hogy miként aludt el egyszer egy közvetítés során. Elmondta, hogy a 2000-es évek elején miért igazolt a TV2-höz és felidéztük a Dalnokok ligája és az Áll az alku történetét.

hirdetés

Elmesélte 2006-ban miért igazolt vissza az MTV-hez és visszaemlékeztünk az ottani első vetélkedőjére, az Eurovíziós Dalfesztiválokra, A Dal című műsorra, a legendás Maradj talpon!-ra, valamint az olimpiai és foci vb és Eb-s közvetítésekre is. A számos díja közül megkérdeztem mit gondol a legfontosabb elismeréseiről, melyek közül a Televíziós Újságírók Díja gálájának évek óta műsorvezetője is. Felidézte miért távozott 2016-ban az MTVA-tól, milyen azóta függetlenként dolgozni. Elárulta hogyan élte meg a 2018/19-es időszakot, amikor egymás után három műsora is elhasalt. Hosszabban beszélgettünk az idén bemutatkozó RTL-es Az ugrásról, a szeptember 30-án az ATV-re visszatérő Géniuszról, valamint a Foci BL RTL+-os közvetítéseiről.

A műsor meghallgatható a Spotifyon, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon és az alábbi lejátszóval:

hirdetés

Premierözön a Disney+-on: 25 újdonság érkezik októberben a streaming szolgáltatóra

Kiderült, hogy meddig tart majd Az Árulók 2. évada az RTL-en

Hamarosan vadonatúj bűnügyi sorozat indul az egyik országos csatornán

Csütörtöktől minden hétköznap esti produkciót érintő műsorváltozás lesz az RTL-en

Premierdátumot és friss előzetest kapott a TV2-re érkező új sorozat, a S.E.R.E.G

Ezt tudni az ATV-n ma induló Géniusz 4. évadáról (x)