Hollywood egyre inkább felfedezi magának a Trónok harca sztárjait, hiszen a Stark-lányok 2018-ban két X-Men filmben is láthatóak lesznek, most pedig bejelentették, hogy Charles Dance (Tywin Lannister) a Godzilla 2-ben fog szerepelni. A 2014-es első Godzilla film folytatása is a Warner Bros szörnyuniverzumának része, a stúdió ugyanis a King Kong: Koponyaszigetben látott óriásmajommal akarja összehozni egy későbbi felvonásban a japánok egyik kedvenc monstrumát.

A film szereplőgárdája eddig erősnek tűnik, hiszen benne van Millie Bobby Brown a Stranger Thingsből, Vera Farmiga, a Bates Motel színésznője, illetve Kyle Chandler is a Friday Night Lightsból. A Godzilla: King of the Monsters premierje 2019 május 22-én érkezik, Godzilla és King Kong közös filmje pedig 2020-ban. A Godzilla első része annak idején hasonlóan biztató volt, a főszereplők között ott volt Bryan Cranston is a Breaking Badből, végül azonban a film nagyon kevés zúzást és akciójelenetet mutatott, inkább a nem túl jól megírt dialógusokon volt a hangsúly.

Az egyik legemlékezetesebb, elrontott jelenet az volt a filmben, amikor a főszereplők bemenekültek egy garázsba Godzilla elől és magukra csukták az ajtót, ami miatt pedig mi, nézők se láttunk semmit a harcból, csak a bestia hangját… Egy szörnyfilmtől azért az ember nem ezt várná, rengeteg embernek hatalmas csalódást okozott.

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban