A Los Angelesben található Writers Guild Foundation könyvtárában olvashatóvá vált a Trónok harca utolsó, 6 részének forgatókönyve. Az Insider újságírói felkeresték az intézményt, és a szkripteket végigolvasva rájöttek, több olyan jelenet is kimaradt a produkció végső változatából, amelyet az írók megálmodtak. A kivágott snittek közül kiemelkedik egy veszekedés, melyben Daenerys Targaryen szidta volna össze Havas Jont, mert amiért a férfi undorítónak tartotta kettejük kapcsolatát a rokonságuk fényében.

A Trónok harca 8. évadának nyitórészében Euron Greyjoy az Arany Kompánia vezetőjének, Harry Stricklandnek részletezte volna, hogyan tenné magáévá Cersei Lannistert. Ezt követően Euron lement volna Yara Greyjoyhoz, erőszakoskodott volna vele és szájon csókolta volna.

Amit a rajongók nagyon sajnálhatnak így utólag, az Sansa Stark és Tyrion Lannister közös, kivágott csatejelenete. A Hosszú éjszaka című részben a Starkok kriptájában küzdöttek volna meg közösen az élőhalottakkal. Eredetileg ők ketten lettek volna azok, akik megmentik Missandei-t, Szegfűt és kicsi Samet, akik nélkülük biztosan az Éjkirály seregének martalékává váltak volna. Szerencsére a kimaradt jelenetnek maradt azért nyoma, egy színfalak mögötti videóból kiderült, hogy Sophie Turner és Peter Dinklage leforgatták az akciódús harcot.

hirdetés
hirdetés

Kiderült, mikor ér véget A bosszú csapdájában

Premierdátumot kapott a Netflix bűnügyi sorozatának utolsó évada

Kiderült, hogy hány órakor lesz látható a Remények földje 3. évada

Új falus sorozat indul ma este (x)

Már a 7. évadával tér vissza ma este az egyik népszerű magyar műsor (x)

Majka egy évig távol maradhat a tévézéstől