Az Észak-Írországban található Magheramorne Quarry-ben jelenleg is zajlanak az HBO legfontosabb sorozatának, a Trónok harcának a munkálatai. Az utóbbi évadokban itt vették fel az Éjjeli Őrség főhadiszállásánál, a Fekete Kastélynál zajlott snitteket is. Nemrég arról szivárogtak ki képek, hogy Daenerys Targaryen, a Makulátlanokból összeállt serege is megérkezett Északra. Most pedig ennek, a vélhetően brutális csatának a végeredményéről érkeztek fotók, melyben egy fórumozó szerint a Mások, a dothrakiak, Szürke Féregék, és az északi seregek is részt vesznek. Vigyázat, a cikk folytatása spoileres lesz!

Egy lelkes néző készített egy csomó helyszíni fotót az északi csata végeredményéről, ráadásul azt is tényként közölte a Reddit fórumán, hogy itt fogja Jaime Lannister kilehelni a lelkét, Brienne, a lovagnő kezei között. Érdekesség, hogy a spoileres információk kiszivárogtatója szerint Melisandre egyedül fog nekimenni az Éjkirálynak. A Vörös Papnő közel kerül majd ahhoz, hogy lenyomja a Mások vezérét, többek között alattvalóit is ellene fogja fordítani, a végső győzelem viszont nem sikerül.

Ezeket az értesüléseket azért is érdemes fenntartásokkal kezelni, mert fotók formájában nem kaptunk róluk egyelőre megerősítést. Habár az igaz, hogy Nikolaj Coster-Waldau, Gwendoline Christie és Carice van Houten is Magheramorne Quarryben tartózkodnak jelenleg. Az alábbi fotóalbumban 24 fotó kattintható végig, a főszerepben a csatában meghalt katonákkal, állatokkal és Másokkal.

March 28 2018

Először egy színésztársa miatt örült, hogy bekerült A mi kis falunkba – interjú Schmied Zoltánnal

A Zivány egyes újabb fontos szereplője lesz látható az új előzménysorozatban

Megint későbbre tolták a budapesti Comic Cont, de az új időpontban is lesz Trónok harcás színész

Beharangozó videó érkezett a The Witcher 2. évadához

A hétvége erejéig újra elérhetővé tették a Diginél az Izaura TV-t és a Jocky TV-t

A Keresztanyu sztárjával indult új focis műsor a VIASAT6-on