Október 8-án indította új, őszi műsorrendjét a TV2. A programstruktúra lényege, hogy szinte minden este más-más produkciót sugároznak, köztük nagyszabású showműsorokat, vetélkedőket. Ez a műsorrend már az első héten sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, bár két estén, hétfőn és kedden akkor tudott nyerni a TV2. A második héttől kezdve azonban fokozatosan egyre rosszabbul teljesítettek a csatorna műsorai, és A Konyhafőnök VIP november 12-i indulása óta megpecsételődött a TV2 sorsa. Az RTL Klubos gasztoreality ugyanis parádés nézettséget hoz, és a TV2 november 5-e óta egyetlen hétköznap estét sem tudott megnyerni.

A hónap második hetében azonban a TV2 mindegyik őszi műsora véget ér, 10-én finálézik a Ninja Warrior Hungary, 11-én A legbátrabb páros és a Bogaras szülők, 13-én a Mit tenne a gyereked? és a Sztárok és párok, 14-én a Csak show és más semmi és a Korhatáros szerelem, 16-án, vasárnap pedig a Sztárban sztár aktuális évada búcsúzik a nézőktől. A TV2 a hónap közepétől, a karácsonyi ünnepi időszak előtt átalakítja a főműsoridős kínálatát, azonban nem új produkciók, vagy új adások érkezhetnek a csatornára, hanem szinte biztosan ismétlések.

December 17-től a Tények után 19 órától ugyanis a Vigyázat, gyerekkel vagyok! reklámokkal együtt 2 óra hosszú adásai kerülnek képernyőre hétfőtől péntekig. Mivel a TV2 hivatalos tévéműsora nem jelöli, hogy ezek új adások lesznek-e, ebből nagy valószínűséggel következtethető, hogy régi részek lehetnek. A vetélkedőt követően 21 órától minden hétköznap este filmek lesznek láthatóak, így meglepő módon premier tartalom nélkül maradhat a karácsony előtt a csatorna. Mindeközben az RTL Klubon az ünnepi időszak előtti utolsó héten sem lesz változás a főműsoridőben. December 17-től is a jelenleg látható műsorok, A Konyhafőnök VIP, a Barátok közt és az Éjjel-Nappal Budapest új adásai kerülnek képernyőre hétköznap esténként.

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban