Szeptember 27-én, múlt pénteken műsorváltozást eszközölt az RTL, ugyanis aznap a Házasodna a gazda helyett a Gyertek át! lineáris csatornán még nem vetített 7. szezonja került képernyőre. A napokban kiderült, hogy az elkövetkezendő péntekek esti műsorrendje is eszerint módosul. Most pedig újabb műsorváltozás mellett döntött a tévétársaság, amely már holnaptól életbe lép és minden hétköznap esti programot érint.

hirdetés
Advertisement

Október 3-tól, most csütörtöktől kezdve változnak a csatorna hétfőtől csütörtökig tartó esti műsorainak kezdési időpontjai. A Fókusz továbbra is 18:55-kor fog indulni, azonban a bruttó (reklámokkal együtt mért) adásideje 10 perccel hosszabb lesz. Ezért a műsort követő Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban 2., celebes évada 19:50 helyett, 20 órakor lesz látható a csatornán. Az Árpa Attila produkciója után kezdődő Házasodna a gazda a megszokott 21:30 helyett, változó kezdéssel, 21:35 és 21:45 között kerül majd képernyőre.

Október 4-től, péntekenként a Fókusz ugyanúgy 18:55-től lesz látható, de ekkor is 10 perccel hosszabb lesz a bruttó (reklámokkal együtt mért) adásideje. Utána a Fort Boyard – Az erőd 19:50-ről átkerül 20 órára. Az Istenes Bence műsorvezetésével készült produkciót követően a Gyertek át! 7. szezonja is 10 perccel későbbi időpontban, 21:30 helyett, 21:40-kor fog kezdődni.

A műsorváltozás a szombati és a vasárnapi napokat nem érinti.

hirdetés

Premierözön a Disney+-on: 25 újdonság érkezik októberben a streaming szolgáltatóra

Kiderült, hogy meddig tart majd Az Árulók 2. évada az RTL-en

Hamarosan vadonatúj bűnügyi sorozat indul az egyik országos csatornán

Premierdátumot és friss előzetest kapott a TV2-re érkező új sorozat, a S.E.R.E.G

Egyszer elaludtam közvetítés közben - karrierinterjú Gundel Takács Gáborral

Ezt tudni az ATV-n ma induló Géniusz 4. évadáról (x)