Az Ezek megőrültek! 2010-2011 között két évadon át volt képernyőn, nagy sikerrel. Ezután a TV2 pihentette a formátumot, majd négy és fél év után, tavaly ősszel tért vissza a csatornára. 2015-ben ez volt a tévéadó egyik legnézettebb napi műsora, így nem meglepő, hogy májusban a Media Hungary-n bejelentették, hogy 2016 őszén is képernyőre kerül a produkció. Most megtudtuk, kik vezetik majd a reality-t.

A SorozatWiki információ szerint a tavalyi Majka-Tilla páros helyett, Cooky és Kasza Tibor lesznek az Ezek megőrültek! műsorvezetői. A váltásról megkérdeztük a TV2-t, ahol megerősítették az új házigazdákat.

“Tekintettel arra, hogy soha nem látott mennyiségű saját gyártású műsort készít a TV2 Csoport az év hátralevő részében, számos műsorban láthatnak majd a nézők új műsorvezetőket. Mivel több csatornát is indítunk, ezért a nyár folyamán nagyszabású műsorvezető castingot tartunk, ahová nemcsak gyakorlott képernyősöket, hanem lelkes fiatalok jelentkezését is várjuk. A Nagy Duettben is láthatták a nézők, hogy mennyire jól működött együtt Kasza Tibor és Cooky, ezért bíztuk kettejükre ezt a humorban bővelkedő műsort. Ők nem csupán játékmesterek, hanem aktív kitalálói is az őrültebbnél őrültebb versenyszámoknak. Mivel a csípős humor egyiküktől sem áll távol, igazán sajátjuknak érzik a műfajt” – mondta Ökrös Gergely, a TV2 program és kreatív igazgatója a SorozatWikinek.

Két szereplő távozik a Keresztanyuból

Vadonatúj török sorozat indul a héten az egyik magyar csatornán

Megérkezett a Netflix legújabb, igaz történetet feldolgozó sorozatának előzetese

2 évad után elkaszálták a Netflix egyik sorozatát

Újabb világhírű színésznő csatlakozik A légikísérő sorozathoz

Saját magának választotta ki a városnevét A nagy pénzrablás egyik színésznője