Határozatlan időre elhalasztották a Disney+-ra érkező új, Obi-Wan Kenobi főszereplésével készített Star Wars sorozat forgatását. A produkció éppen előkészületi fázisban volt, a Lucasfilm azonban nem volt elégedett a forgatókönyvekkel, ezért leállították a munkálatokat és hazaküldték a teljes stábot. A Hollywood Reporter értesülései szerint a legfőbb probléma a történettel volt, Hossein Amini két forgatókönyvet adott le, de ezek nem nyerték el Kathleen Kennedyék tetszését.

Az Obi-Wan Kenobi széria egyes források szerint a The Mandalorianhez hasonlóan kezdődött volna. A jedimester ugyanis védelmébe vette volna a fiatal Luke Skywalkert és talán Leia Organát is. A Disney+-on november 12-én bemutatkozott első élőszereplős Star Wars sorozat felütése szinte ugyanez volt, melyben egy titokzatos mandalóri fejvadász menekült együtt egy, a Yoda fajába tartozó gyermekkel. A Lucasfilm rákényszerült tehát, hogy új írót keressen az Obi-Wan Kenobi szériához.

Rossz hír továbbá, hogy a produkció hosszából is próbálnak visszavenni, 6 epizódos helyett mindössze 4 részes lehet majd az első évad. A sorozat élén továbbra is a The Mandalorian rendezője, Deborah Chow áll, a főszereplő az előzménytrilógiában látott Ewan McGregor lesz. A színész az IGN kérdésére elárulta, szerinte a széria premierjét a jelenlegi krízishelyzet nem befolyásolja, mindössze a forgatás lényegi része átcsúszik 2020 nyaráról 2021 elejére.

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban