A legnagyobb streaming szolgáltatók ezen a héten is jelentkeztek újdonságokkal. Számos sorozat és film került be a kínálatukba, amelyek közül mi most öszeszedtük a legfontosabbakat, amik az ősz beköszöntével remek kikapcsolódást nyújthathank. Ezek között Nicole Kidman és Liev Schreiber, valamint Gary Oldman újdonságai, a Trónok harca egyik színészének vígjátéka, és friss szériák is megtalálhatóak.

A tökéletes pár

A Nicole Kidman és Liev Schreiber főszereplésével készült A tökéletes pár (The Perfect Couple) csütörtökön vált elérhetővé a Netflixen. A 6 részes minisorozat Elin Hilderbrand azonos című regénye alapján készült. Amelia Nantucket egyik legvagyonosabb családjába készül beházasodni, azonban a pazar esküvő katasztrófával végződik. Egy holttestet találnak a kikőtőben, a násznépből pedig mindenki gyanúsítottá válik.

hirdetés

Szerdán debütált Gary Oldman kém thrillersorozatának, az Utolsó befutóknak (Slow Horses) a 6 epizódos 4. évada az Apple TV+-on. A Mick Herron regényei alapján készült széria minden héten új résszel jelentkezik. A produkció középpontjában egy csapat szedett-vetett MI5-ös ügynök áll, valamint elviselhetetlen főnökük, a hírhedt Jackson Lamb. A csapat együtt próbál boldogulni a hírszerzés trükkös világában, hogy megvédjék Angliát a bűnözőktől.

A Rebel Ridge című thriller pénteken került be a Netflix kínálatába. Az egész estés produkcióban Terry Richmond, az egykori tengerészgyalogos azért megy Shelby Springsbe, hogy letegye az óvadékot unokatestvéréért. Azonban a helyi, korrupt rendőrség igazsgátalanul elkobozza a pénzt. Summer McBride segítségével minden eszközt bevet, hogy visszaszerezze az óvadékot.

A Douglas Is Cancelled című 4 epizódból álló minisorozat csütörtökön érkezett meg a SkyShowtime-ra. A brit dramedyben Douglas Bellowes egy tiszteletnek örvendő műsorvezető, aki a kulisszák mögött állandó visszaigazolásra vár a technológiában és közösségi médiában jártas fiatalabb társától, Madeline-től. Az unokatestvére esküvőjén azonban Douglas elsüt egy meggondolatlan, szexista viccet, ennek a híre pedig kikerül az internetre. Vajon a férfi számíthat az ügynöke és kollégái támogatására, vagy ő lesz a „cancel culture” újabb áldozata? 2 millió követővel a háta mögött mi indítaná arra Madeline-t, hogy Douglas érdekében posztoljon?

Az angoltanár (English Teacher) szerdán dupla résszel debütált a Disney+-on. A 8 részes vígjátéksorozatból minden héten új epizód kerül be a kínálatba. Amikor az igazgató tájékoztatja az egyik tanárt, Evan Marquezt arról, hogy vizsgálatot indítanak egy régóta húzódó incidens miatt – amikor a barátjával diákok előtt csókolóztak – Evan hirtelen úgy érzi, hogy minden szem rá szegeződik, és a szexualitása miatt támadják. Egyetlen szabályt kell betartania: nem formálódhat párkapcsolat a tanári karon belül. Azonban megjelenik egy elbűvölő új tanár, aki úgy tűnik, nem közömbös iránta.

Peter Dinklage és Shirley MacLaine közös vígjátéka, az Álmom egy otthon (American Dreamer) péntek óta tekinthető meg a Maxon. A filmben egy közgazdaságtan tanár legnagyobb álma az, hogy saját otthona lehessen. Egy napon egy magányos özvegy fillérekért felajánlja neki a birtokát, azonban hamar kidrül, hogy ez túl szép ahhoz, hogy igaz legyen. A produkció 2022-ben debütált a tengerentúlon.

A Max szeptemberi sorozatpremierjeit itt, filmes újdonságait pedig itt ismertettük. A SkyShowtime-ra érkező legnagyobb szériákat és egész estés alkotásokat itt, míg a Disney+ friss produkcióit itt mutattuk be. A Netflix új sorozatairól és friss évadairól itt, a filmpremierjeiről itt írtunk. A Prime Video újdonságait pedig a napokban ismertetjük.

hirdetés

Leleplezték az idei Dancing with the Stars premierdátumát, zsűrijét és versenyzőit

Kiderült, hogy lesz-e 5. évada az Emily Párizsban sorozatnak

Tarolt A mackó és A sógun, utóbbi sorozat rekordot döntött a 76. Emmy-gálán

Megérkezett Az ifjú Sheldon vadonatúj testvérsorozatának első előzetese

Bemutatjuk a hét legnagyobb streaming premierjeit

36. heti nézettség - Minden nap tarol az Ázsia Expressz