Az elmúlt hetekhez hasonlóan most is számos újdonsággal örvendezték meg a streaming szolgáltatók a felhasználóikat. Számos sorozat és film került be a különböző platformok kínálatába, cikkünkben pedig összeszedtük ezek közül a legfontosabbakat. Ezek között ismert regény sorozatos adaptációja, a mozikban idén debütált produkció, mitológiai történetet feldolgozó széria és sztárok főszereplésével készült alkotások is megtalálhatóak.

A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi

A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi (The Lord of The Rings: The Rings of Power) 8 részes 2. évada csütörtökön debütált a Prime Videón. A széria minden héten új epizóddal jelentkezik. Sauron mindenféle segítő vagy szövetséges nélkül kell boldoguljon, és csak saját ravaszságára támaszkodhat. A megjelenését megváltoztatva felügyeli a további Gyűrűk megalkotását, amelyek segítségével uralma alá akarja tudni Középfölde népét. Galadriel pedig szembe kell nézzen a tettei következményével.

hirdetés

Steve Martin, Martin Short és Selena Gomez közös krimi-vígjátéksorozata, a Gyilkos a házban (Only Murders in the Building) 4. etapjának első epizódja kedden vált elérhetővé a Disney+-on. A 10 részből álló szezonból minden héten új epizód kerül be a kínálatba. Az amatőr podcast trio Charles kaszkadőrdublőrje, Sazz Pataki körül történt sokkoló eseményével foglalkozik. Mivel nem derül ki, hogy Sazz vagy Charles volt-e a tervezett áldozat, a nyomozás egészen Los Angelesig elvezet, ahol egy hollywoodi stúdió filmet készít a Gyilkos a házban podcastről.

A Dakota Johnson szuperhősfilmje, a Madame Web 5 hónappal a magyar mozis premiert követően, szombattól tekinthető meg a Maxon. A Marvel produkcióban Cassandra Web mentősként dolgozik, azonban egy napon a feje tetejére áll az élete. Nem érti, hogy mi történik vele, és milyen képességre tett szert. Ekkor találkozik három kemény New York-i csajjal, és miközben megpróbálnak életben maradni, együtt derítik ki, hogy mi ez az egész.

A Netflix első kórházas szériája, a Töréspont (Breathless / Respira) pénteken érkezett meg a streaming szolgáltatóra. A nagy pénzrablásban Aliciát alakító Najwa Nimri és az Elitből ismert Manu Ríos főszereplésével készült spanyol produkció 1. évada 8 epizódból áll. Egy orvosi csapat életeket ment egy zsúfolt állami kórházban, ahol a feszültség – és a szerelem – miatt mindenkinek az egekben van a pulzusa. A sorozatról itt írtunk részletesen.

Jeff Goldblum vadonatúj mitológiai vígjátéksorozata, a Kaos csütörtök óta nézhető meg a Netflixen. A 8 részes alkotásban, amikor az Olümposzon eluralkodik a káosz, a mindenható Zeuszon pedig elhatalmasodik a paranoia, három halandónak kell a kezébe vennie az emberiség jövőjét. Eközben felfedezik az egymással való kapcsolatukat és a görög isteneket érintő nagy összeesküvéseket.

A Szabadíts meg a gonosztól (The Deliverance) című horrorfilm pénteken került be a Netflix kínálatába. Andra Day, Glenn Close, Mo’Nique és Caleb McLaughlin közös produkciójában Ebony Jackson egyedülálló szülőként elköltözik családjával az újrakezdés reményében. Azonban valami gonosz már ott él az új helyen. Az alkotás megtörtént események alapján készült.

A Tilos a szerelem (Chastity High / Renai Batoru Rowaiyaru) 8 epizódból álló 1. etapja csütörtökön vált elérhetővé a Netflixen. A japán romantikus drámasorozatban, amikor egy elit középiskolában bevezetik a “zéró romantika” szabályt, amely értelmében kicsapnak mindenkit, akit randizáson kapnak, egy diák titokban osztálytársai segítségére siet.

Az Isten városa című film folytatásaként szolgáló széria, az Isten városa: A harc folytatódik (City of God: The Fight Rages On / Cidade de Deus: A Luta Não Para) hétfőn debütált a Maxon. A brazil produkció 6 részes 1. szezonjából minden héten új epizód érkezik a platformra. A sorozat a rio de janeirói nyomornegyed, a Cidade de Deus lakóinak életét követi nyomon. Wilson „Rocket” Rodrigues visszatér a városába, hogy dokumentálja a drogdílerek, a rendőrség, a milicisták és a politikusok közötti nézeteltéréseket, és azt, hogy ezek az események hogyan befolyásolják a lakók életét.

A Max augusztusi sorozatpremierjeit itt, filmes újdonságait pedig itt ismertettük. A Netflix új szériáiról és friss évadairól itt, míg a filmpremierjeiről itt írtunk. A Disney+-ra érkező produkciókat itt, a Prime Video újdonságait pedig itt mutattuk be.

hirdetés

Ők küzdenek meg egymással a Sztárbox vasárnapi, 3. adásában

Hétfőtől új nevet kap az RTL+ legnagyobb, fizetős csomagja

Ők lesznek az Adom a napom 4. évadának utolsó hetének vendégei

Az első 5 rész után heti műsorként folytatódik majd a Ford Boyard – Az erőd az RTL-en

Megvan, hogy kik küzdenek meg egymással a Sztárban sztár most hétvégi adásaiban

Ezek lesznek a SkyShowtime legnagyobb októberi újdonságai