Szeptembert követően most bemutatjuk, hogy milyen sorozatos újdonságok érkeznek a Maxra az ősz második hónapja során. A Max ezúttal 6 sorozatot és 6 realityt tett közzé, amelyek októberben kerülnek be a kínálatba. Többek közt érkezik amerikai, francia és lengyel alkotás is, valamint két széria utolsó évada is elérhetővé válik.

A franchise

Október 4-én indul a platformon A halál angyala (Angel of Death / Szadz) 7 részes 4. évada. A lengyel krimisorozat ezt követően minden héten új epizóddal jelentkezik. A széria folytatásában nem a gyilkos kiléte a kérdéses, hanem az indítékai, és az a rejtély, ami összeköti az elkövetőt a nyomozóval.

hirdetés

7-én lesz a premierje A franchise (The Franchise) című szatirikus vígjátéksorozatnak. A 8 epizódból álló 1. etapból minden héten új rész kerül be a kínálatba. A történet szerint egy nem túl közkedvelt franchise-film stábja megküzd a helyéért egy vad és kegyetlen filmes univerzumban. Feltárul a szuperhősfilmek világának titkos káosza és felmerül a kérdés: hogyan is készül pontosan a film?

Október 11-én debütál az HBO által készített első francia minisorozat, A bizalmas (The Confidante / Une Amie Devouee). A 4 epizódos thrillerszériából hetente érkezik új rész a streaming szolgáltatóra. A megtörtént esetet feldolgozó alkotás középpontjában a rockzenerajongó Christelle áll, aki 2015-ös párizsi terrortámadások után felveszi a kapcsolatot a túlélők közösségével, mivel egy barátja, Vincent is áldozattá vált. A közösség oszlopos tagjává válik, ám szándékairól lassan lehull a lepel.

23-án dupla résszel érkezik a Superman és Lois 10 epizódból álló 4., és egyben utolsó szezonja. A DC széria ezt követően hetente jelentkezik majd új résszel. A befejező évadban Superman brutális harcba keveredik Luthor szörnyetegével. Eközben Lois és a fiúk versenyt futnak az idővel, hogy megmentsék Lane tábornokot.

Október 24-én tripla résszel debütál a Hétköznapi vámpírok (What We Do In The Shadows) 11 epizódos 6., utolsó etapja. A vámpírból való visszaalakulását követően Guillermo átértékeli az életét. Eközben a vámpírok egykori szobatársa 50 évnyi szunyókálást követően újra felbukkan, és rádöbbenek, hogy fél évszázad alatt szinte egyetlen célukat sem érték el.

28-án indul a Valaki valahol (Somebody Somewhere) 6 részből álló 3. szezonja, amelyből hetente érkezik új epizód a platformra. A dramedy folytatásában kiderül, hogyan kezeli Sam, hogy Joel elköltözik, valamint hogyan használja az éneklést terápiaként, hogy megbirkózzon a gyászával. A nő vigaszt talál az újonnan megtalált közösségében és megtanulja elfogadni a változást.

A sorozatok mellett több reality is jön a Maxra ebben a hónapban. Október 4-én debütál a Maxon a Halloweeni sütőbajnokság (Halloween Baking Championship) 9 epizódból álló 9. évada. A sütős reality minden héten új résszel jelentkezik. Szintén ezen a napon jön a Halloween Cookie Challenge 6 részes 2. etapja, amelyből minden héten új epizód kerül be a kínálatba. 19-én válik elérhetővé az Eli Roth bemutatja: Az ördögűzők légiója (Eli Roth Presents: The Legion Of Exorcists) című reality 6 epizódból álló 1. szezonja.

24-től lesz megtekinthető a Véres szomszédság (Murder in The Heartland) teljes 9. évada, 31-én pedig elindul a Gyilkosság az Elm utcában (The Real Murders on Elm Street) 6 részes 1. etapja. A gyilkosságok által sújtott amerikai kisvárosokat bemutató produkció hetente jelentkezik friss epizóddal. Ugyanezen a napon debütál a platformon Selena Gomez új főzős műsora, a Selena + Étterem (Selena + Restaurant). A 6 részből álló 1. évadból minden héten két új rész érkezik a Maxra. A realityben a színész-énekesnő híres éttermekben találkozik világhírű séfekkel és az ő felügyeltük alatt alkotja meg saját étel variációit.

A SkyShowtime októberi újdonságairól itt, a Disney+ premierjeitől pedig itt írtunk.

hirdetés

Ők mérkőznek meg a Sztárbox vasárnapi, 6. adásában

Premierözön a Disney+-on: 25 újdonság érkezik októberben a streaming szolgáltatóra

Kiderült, hogy meddig tart majd Az Árulók 2. évada az RTL-en

Hamarosan vadonatúj bűnügyi sorozat indul az egyik országos csatornán

Csütörtöktől minden hétköznap esti produkciót érintő műsorváltozás lesz az RTL-en

Ezt tudni az ATV-n ma induló Géniusz 4. évadáról (x)